ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ: ΑΣ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Και μετά; Εκ του αποτελέσματος της διακυβέρνησης του, «γαῖα πυρί μιχθήτω»

Διαβάσαμε το Δελτίο τύπου που μας έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας κ. Ξανθόπουλος ο οποίος ξεκινά το Δελτίο του με την φράση. «Η ακρίβεια πιέζει την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας. Οι πολίτες μας ζητούν επιτακτικά να συνεννοηθούμε τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης για να φύγει ο Μητσοτάκης.

Με λίγα λόγια, ο κ. Ξανθόπουλος λέει αυτό που οι πολίτες έλεγαν όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Να φύγει ο Τσίπρας και η κουστωδία του μπάς και ανασάνουν οι πολίτες.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κ. Ξανθόπουλου, λέει απλά να φύγει ο Μητσοτάκης, όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν  στην εξουσία, έκανε τα ίδια και χειρότερα.

Θα μπορούσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν να ξανα καβαλήσουν το καλάμι της εξουσίας, να πάψουν να μιλούν ξύλινα και αυτό γιατί ο λαός τρώει μία φορά τον σανό που του σερβίρουν και δεν είναι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοσκοπικά κοντά στο 3%.

Με λίγα λόγια, αυτό που προτείνει η αριστερά, αν ποτέ «μαζωχτεί» και συνεννοηθεί είναι απλά να φύγει ο Μητσοτάκης και μετά … «γαῖα πυρί μιχθήτω»