ΑΠΌ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΌ ΨΆΡΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ …

Στο ιχθυοπωλείο ψησταριά, «Το Αιγαίο» στο τέρμα της Παναγή Τσαλδάρη, ο πελάτης μπορεί να βρει το ψάρι της αρεσκείας του ξεκινώντας από το πιο μικρό και καταλήγοντας στο μεγαλύτερο.
Το οποίο ψάρι ψημένο στα κάρβουνα ή στο τηγάνι, μπορεί να απολαύσει στην ταβέρνα, στο σπίτι του ή στον χώρο της δουλειάς του.
Εδώ βλέπουμε τον Ομάρ, υπεύθυνο του καταστήματος να παρουσιάζει τα πλούσια ελέη της θάλασσας.