Χατζημεμίς Τουρκές εναντίον Ζειμπέκ;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Ο λόγος βέβαια για την μειονότητα η οποία έχει να επιλέξει μεταξύ του κ. Χατζημεμίς και του κυρίου Ζειμπέκ.

Ο κ. Χατζημεμίς Τουρκές υποψήφιος βουλευτής  με την ΝΔ στην Ξάνθη είναι γνωστός για τον αγώνα του μέχρι σήμερα και την παρουσία του στο πλευρό της μειονότητας η οποία σύμφωνα με πληροφορίες και δημόσιες τοποθετήσεις μελλών της,  είναι δυσαρεστημένη με τον βουλευτή κο Ζειμπέκ.

Η ψηφοφόροι της μειονότητας κινούνται στην λογική ότι καλά κάνει κάποιος στέλεχος της μειονότητας που ικανοποιεί τα θέλω των εξωγενών παραγόντων που του έδωσαν την βουλευτική έδρα όμως,  η καθημερινότητα των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών είναι εξ ίσου δύσκολη με αυτή των Χριστιανών, Πομάκων και Ρωμά, κάτι που ο κ. Ζειμπέκ δεν έλαβε υπόψη του και φυσικά το όποιο έργο του θα κριθεί στις 7 Ιουλίου.

Σε αντίθεση με τον κ. Τουρκές Χατζημεμίς ο οποίος  όλα αυτά τα χρόνια κινήθηκε με σεβασμό στην καθημερινότητα των Ξανθιωτών διεκδικεί επάξια την συμπάθεια και την ψήφο όχι μόνον των μειονοτικών ψηφοφόρων.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Ζειμπέκ, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές εξωγενών παραγόντων, αδιαφόρησε ολοφάνερα για την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι ομόθρησκοι του Έλληνες πολίτες στο βουνό και τον κάμπο.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτή η δυσαρέσκεια θα εκφραστεί στην κάλπη της 7ης Ιουλίου και επόμενος μειονοτικός βουλευτής θα είναι  ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη,  Χατζημεμίς Τουρκές.