Πριν από λίγο αναγνώστης μας έστειλε την φωτογραφία από τον καιόμενο της Ξάνθης, ο οποίος λόγω αδιαφορίας του Θ. Μίχογλου και Χ. Δημαρχόπουλου,  πνέει τα λοίσθια του. Έχει υπερκορεστεί και όλοι οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα μέχρι να γίνει το κακό και οι Ξανθιώτες να πληρώσουν με την υγεία τους την ανικανότητα των διοικούντων και την αδιαφορία των υπευθύνων.

Κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον του ΧΥΤΑ Ξάνθης, κανένας δεν γνωρίζει πώς και γιατί και αν χάθηκε το κονδύλι των 5 εκ. ευρώ που θα έδινε ανάσα στην λειτουργία του ΧΥΤΑ, κανένας δεν γνωρίζει γιατί πάγωσε η ανακύκλωση και μέσα στα στερεά απορρίμματα υπάρχουν και ανακυκλώσιμα και κυρίως κανένας δεν ελέγχει τους υπεύθυνους μέχρι να γίνει το κακό στην δημόσια υγεία.

Παράλληλα η Πυροσβεστική υπηρεσία Ξάνθης, αντί να καθίσει στο σκαμνί τους υπεύθυνους που λόγο ανικανότητας μετέτρεψαν τον ΧΥΤΑ της Ξάνθης σε βραδυφλεγή βόμβα, στέλνει οδηγίες πυροπροστασίας των δασών την ώρα που ο ΧΥΤΑ της Ξάνθης μολύνει πιθανών το υπέδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα και ίσως την ατμόσφαιρα.

Α.Π.

 

Η  Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, προέβη στην δημιουργία τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος.

Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος

www.fireservice.gr , καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter (διακριτικό «Πυροσβεστικό Σώμα» ) στο Facebook και στο youtube  με όνομα προφίλ «Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας».

Σινιστάται στο κοινό να επισκέπτεται τις παραπάνω διευθύνσεις προκειμένου να ενημερωθεί.

 

 

 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΑΤΙ !!!

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑΓΚΗΣ 199-112

 

 

 

Ξάνθη 11 Ιουλίου 2019

Ο   Δ ι ο ι κ η τ ή ς

 

Κων/νος Πασχ. Δαδούδης

Πύραρχος