Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπήκε ο ΑΟΞ. Με πρωινή προπόνηση την Δευτέρα ξεκίνησε η εβδομάδα για την ομάδα που εστιάζει στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του μετά την ανάλυση φάσεων από το τελευταίο φιλικό και τις σχετικές επισημάνσεις, δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές σε τομείς της τακτικής χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- ΑΠΟΨΗ/ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
- «Ποτάμια» οι δρόμοι στις Κυκλάδες
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 2.500 εποχικούς πυροσβέστες
- ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2025
- ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΑΧΗΣ ΟΧΥΡΟΥ ΕΧΙΝΟΥ
- Η Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος ενημερώνει για τηλεφωνικές απάτες που βρίσκονται σε εξέλιξη με τη μέθοδο «Caller ID Spoofing»
- ΑΓΟΡΑ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ
- Στρατηγικής σημασίας ο οδικός άξονας Δημάριο – Ρουντόζεμ: Στο επίκεντρο συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Νομάρχη Σμόλιαν η ολοκλήρωση και λειτουργία του
- Κοινή έκθεση φωτογραφίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πόλις Ονείρων
- Συνελήφθησαν -3- διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες