Αναζητάς μια μη επεμβατική μέθοδο που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τον πόλεμο απέναντι στο τοπικό πάχος;

Η κρυλιπόλυση είναι το νέο όπλο στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής. Την ίδια στιγμή είναι το ιδανικό δώρο για εσένα που θέλεις να αποκτήσεις το τέλειο σώμα. Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όλο και περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται την καινούργια αυτή μέθοδο που υπόσχεται πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα ή αναζητάνε πληροφορίες σε σχέση με το κόστος της.

Είναι η νέα μόδα;

Ίσως.

Το σίγουρο είναι ότι η κρυολιπόλυση έχει αποτέλεσμα.

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση όπως λέει και η ίδια η λέξη στοχεύει στη μείωση του λίπους μέσω της ψύξης. Η μέθοδος στηρίζεται σε επιστημονικές έρευνες με βάση τις οποίες όταν τα λιποκύτταρα ψύχονται σε χαμηλή θερμοκρασία αποκολλούνται και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος. Την ίδια στιγμή τα υπόλοιπα κύτταρα δεν επηρεάζονται καθώς δεν έχουν την ίδια ευαισθησία στο κρύο.

Η κρυολιπόλυση είναι μη επεμβατική μέθοδος πραγματοποιείται δηλαδή χωρίς νυστέρι.

Είναι πραγματικά αποτελεσματική;

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι εμφανή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι αυτά;

Μείωση του τοπικού πάχους, σύσφιξη του δέρματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το σώμα μορφοποιείται και αποκτά ομοιόμορφη όψη. Η μείωση μπορεί να αγγίξει το 40 με 45% του λιπώδους ιστού.

Σε πόσο καιρό μπορώ να περιμένω αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε διάστημα 15 με 20 ημερών, όπου και πραγματοποιείται σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους. Η ολοκληρωμένη εικόνα είναι φανερή μέσα σε διάστημα περίπου 3 μηνών. Αυτό αντιστοιχεί σε 3 συνεδρίες.

Ποιο είναι το κόστος της κρυολιπόλυσης

Οι τιμές μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το γιατρό και την ξεχωριστή περίπτωση κάθε ασθενούς. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και να ενημερωθείτε για το κόστος στη δική σας περίπτωση.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιατρική ιστοσελίδα του Dr. Ζήση Μπουκουβάλα για περισσότερες πληρφορορίες.