Έφτασε η ώρα; Έλληνες σπάστε τις αλυσίδες

Πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο ότι οι Θρακιώτες, οι Μακεδόνες και οι νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου, οι πιο αδικημένοι Έλληνες από άθλιες και ανθελληνικές πολιτικές που  μείωσαν, πρόδωσαν και αδίκησαν τους Μακεδόνες με τα Σκόπια, την Θράκη με την «συνδιοίκηση» και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μετατρέποντας τα σε αποθήκες ψυχών μετατρέποντας παράλληλα και τους ίδιους τους νησιώτες πρόσφυγες μέσα στον τόπο τους.

Πληροφορούμεθα ότι οι Σερραίοι είναι έτοιμοι να φτάσουν στον Έβρο με τα τρακτέρ για να βοηθήσουν τους αστυνομικούς και τον Στρατό στο δύσκολο έργο απώθησης των εισβολέων –  μακρύ χέρι – του εχθρού της Ελλάδος Ερντογάν.

Στον Έβρο τα ρεπορτάζ και οι μαρτυρίες λένε ότι οι Εβρίτες ξενυχτάν στα σύνορα μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό, στηρίζοντας τους ηθικά και δίνοντας τους ένα ποτήρι νερό για να αντέξουν την μάχη με τους εισβολής.

Οι Εθνοφύλακες και οι αστυνομικοί της Ροδόπης είναι έτοιμοι να συνδράμουν στο έργο των συναδέλφων τους στο Ποτάμι, φυσικό σύνορο του δίκιου με το άδικο.

Και επιτέλους, οι νησιώτες παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους και αυτό που δεν κατάφεραν οι κυβερνήσεις, το πράττουν οι ίδιοι. Πετάνε έξω από τα νησιά της ΜΚΟ και την Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, αρπαχτικά τις ικμάδας των Ελλήνων και οι δύο.

Αφού οι πολιτικοί μας, λόγω της σχέσης τους με τις ΜΚΟ που είναι μάλλον συγκοινωνούντα δοχεία, δεν αγγίζουν την αντεθνική τους δράση, ας το πράξουν οι Έλληνες πολίτες μόνοι τους. Άλλωστε προβλέπετε και στο άρθρο 120 του Συντάγματος:  ΑΡΘΡΟ 120 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Και όσο για τους άθλιους που επικαλούνται τούτη την ώρα τον ανθρωπισμό για να υποστηρίξουν πολιτικές που ούτε οι ίδιοι πιστεύουν, αλλά κάνουν αναφορά για να δηλώσουν απλά την παρουσία τους, είναι καλλίτερα να σιωπούν παρά να προκαλούν το Εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων πατριωτών.

Όσο για το πολιτικό σύστημα στην Ξάνθη ξεκινώντας από το κεφαλόσκαλο και φτάνοντας στους δημοτικούς συμβούλους μόνο ο Λύρατζης έκανε μία ανακοίνωση.

Οι υπόλοιποι μούγκα στην στρούγκα των συμφερόντων, πολιτικών και μη.