Στο στόχαστρο των «προοδευτικών» οι αστυνομικοί του Έβρου που απλά προστατεύουν την Χώρα

 

Κάπου διαβάσαμε ότι οι αστυνομικοί, λένε οι «προοδευτικοί», ασκούν πίεση στους λαθρομετανάστες που συλλαμβάνουν καταγγέλλοντας λέει, την συμπεριφορά τους.

Εκείνο που εμείς έχουμε να πούμε στους «προοδευτικούληδες» φαντάρους που κάνουν τις καταγγελίες είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εχθροί της Ελλάδος και συμπεριφέρονται άκρως εχθρικά στην χώρα μας αφού με την βία και το έτσι θέλω προσπαθούν να σπάσουν τα σύνορα και να μπούνε στην χώρα μας,  στα σπίτια μας  και τα όργανα, που είναι επιφορτισμένα να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας, θα πρέπει να συμπεριφερθούν έτσι όπως όταν συλλαμβάνεται ένας εχθρός που συμπεριφέρεται εχθρικά στην Χώρα μας.

Ή μήπως οι “ευαίσθητοι –  προοδευτικούληδες” δεν πήραν χαμπάρι ότι γίνεται πόλεμος στον Έβρο;

Όλα τα άλλα που ακούγονται και λέγονται από κάποιους δήθεν,  είναι απλά για τονίζουν την παρουσία τους και τίποτε άλλο. Είναι περίτεχνες φιάλες στολισμένες με λόγια δικαιοσύνης και παγκόσμιας ειρήνης, κενού περιεχομένου.

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε αν ο «πρόσφυγας» μπει στο σπίτι του και του βιάσει τα δικά του πρόσωπα – πράγμα που έγινε επανειλημμένα – και του κλέψει το βιός του, αυτός ο «προοδευτικούλης» φαντάρος που έκανε την καταγγελία και που βαστάει και ντουφέκι τι ακριβώς θα κάνει;

Θα αυτοκτονήσει για να μην ντουφεκίσει τον «πρόσφυγα»;