Όσο ασχολούμαστε με τον κορονοιό οι Τούρκοι στα σύνορα κάνουν πάρτι

 

Προσοχή στα σύνορα γιατί αν δεν έχεις χώρα;;;;;;;;;;

Είναι εμφανέστατη η προσπάθεια του Ερντογάν να εξαντλήσει τα ψυχικά αποθέματα των Ελλήνων Ακριτών στέλνοντας τζιχαντιστές στα σύνορα του Έβρου για να απασχολούν τις δυνάμεις ασφαλείας και στα νησιά.

Παράλληλα δε η Κυβέρνηση μεταφέρει μετανάστες σε δομές στην ενδοχώρα σύμφωνα με την ειδησεογραφία.

Σαφέστατα και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προσπαθεί να «στρώσει» την Χώρα από τα δύο «κακά» από τα τρία που την βρήκαν λόγω της άφρονας πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα.

Κορονοιός, μετανάστες και σύνορα,  είναι «προίκα» που άφησε ο Τσίπρας στον Κ. Μητσοτάκη.

Μέχρις στιγμής η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τα δύο από τα τρία κακά που βρήκαν την Χώρα μας.

Ένα και το σοβαρότερο όλων είναι ο κορονοιός.

Δεύτερο είναι η αποσυμφόρηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου από την γάγγραινα των λαθρομεταναστών όπου φυσιολογικά και σύμφωνα με την νομοθεσία την οποία η κυβέρνηση του ψήφησε, αφού δεν μπορεί να τους ξαποστείλει πρέπει να τους φυλακίσει ως πολίτες ξένων χωρών οι οποίοι παραβίασαν τα σύνορα της Χώρας ή να τους αφήσει εκεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία, τον μελλοντικό τουρισμό και χίλια άλλα μύρια κακά που έπονται λόγω της ελαφρότητας που κυβέρνηση την Χώρα ο Τσίπρας;

Τέλος πρέπει να προστατεύσει και τα σύνορα της Χώρας και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον κορονοιό ή την είσοδο μερικών δεκάδων λαθρομεταναστών. Έχει να κάνει με τον ακήρυχτο πόλεμο που κήρυξε η Τουρκία στην Ελλάδα.

Άρα θα πρέπει ο Πρωθυπουργός της Χώρας να τα συγκεράσει όλα αυτά και καλείτε να πάρει γενναίες αποφάσεις και τις παίρνει.

Απλά λίγη προσοχή στα σύνορα της Χώρας γιατί αν δεν έχεις Χώρα;;;;