Δωρεά, τροφίμων ενόψει του Πάσχα 2020

προς  το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς τους Ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων της πόλης μας, το «Κρεοτεχνείο ΘΕΟΦΙΛΟΣ Καβάλας» και τo Super Market ΕΛΟΜΑΣ Ποταμουδίων «ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γ. – ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ Σ. Ο.Ε.», για την σημαντική στήριξη, των σκοπών και του σημαντικού Εθελοντικού – Κοινωνικού έργου μας.

Οι επιχειρήσεις «Κρεοτεχνείο ΘΕΟΦΙΛΟΣ Καβάλας» και Super Market ΕΛΟΜΑΣ Ποταμουδίων «ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γ. – ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ Σ. Ο.Ε.»,, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας, ιδιαίτερα στις δύσκολη εποχή που ζούμε εν μέσω πανδημίας, ενίσχυσαν με  Πασχαλινά τρόφιμα τα οποία διατέθηκαν στα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη Άγιος Γεώργιος).

Η Δωρεά υλοποιήθηκε μέσω του Σωματείου μας «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος» που βρίσκεται, προς όφελος των παιδιών, σε άριστη, στενή και εποικοδομητική συνεργασία με την Πρόεδρο του  Κ.Κ.Π. ΑΜΘ κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή, τον υπεύθυνο του ΠΠΠ Καβάλας (αναπληρωτή Α΄ Αντιπροέδρο) κύριο Ιορδάνη Αγγελιάδη και το προσωπικό του Φορέα.

Η κάθε προσφορά για το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό..

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των Δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα Ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά  και  για τους νέους που φιλοξενούνται στα Π. Π. Π. ΑΜΘ (πρώην Παιδοπόλεις), σε αρμονική συνεργασία με τη Διοίκηση του ΚΚΠ ΠΑΜΘ.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κύριος Γεώργιος Περιφεράκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχόμαστε σε όλους η Ανάσταση του Ιησού Χριστού να καθοδηγεί τη σκέψη και να ζούμε όλοι με Αλληλεγγύη και Αγάπη!

Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας.

Ο  Πρόεδρος                                                 Η  Γενική Γραμματέας

Γεώργιος   Περιφεράκης                           Μελίνα   Παπακωνσταντίνου