Ακόμη δύο θετικά κρούσματα, αναμενόμενα, όπως αναφέρει η πηγή μας, από την ορεινή Ξάνθη, οδεύουν προς Αλεξανδρούπολη

 

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μας, άλλοι δύο συμπολίτες μας από τον ορεινό όγκο οδεύουν προς Αλεξανδρούπολη αφού βγήκαν  θετικά στον κορωναϊό.

Τα θετικά κρούσματα ήταν αναμενόμενα αφού είναι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος με τα προηγούμενα κρούσματα που εμφανίσθηκαν τον προηγούμενο καιρό και κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τελικά στην Ξάνθη ποιος είναι ο αριθμός των νοσούν των συμπολιτών μας από τον κορωναιό.

Αν δεχτούμε ότι το νοσοκομείο Ξάνθης έδωσε τον αριθμό 36 συν δύο, αυτά που έσκασαν σήμερα ανεβάζουν τον αριθμό κρουσμάτων στην Ξάνθη στους 38.

Δημοσιεύματα ανεβάζουν τον αριθμό των κρουσμάτων σε 40 και 41.

Και βέβαια κανένας δεν μπορεί ακόμη να εξηγήσει πώς το μικρό παιδάκι από το Δροσερό κόλλησε κορωναϊό χωρίς να τον μεταφέρει στον στενό οικογενειακό του κύκλο, προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο τους Ξανθιώτες οι οποίοι κλεισμένοι στα σπίτια τους και με την άγνοια να έχει απλωθεί σαν πέπλο πάνω από τον νομό, κανένας δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην Ξάνθη και κυρίως πώς και ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Ιατρικοί κύκλοι στην Ξάνθη θεωρούν ότι η Περιφέρεια πρέπει να λάβει την πρωτοβουλία της καθημερινής ενημέρωσης καθώς και την οργάνωση μαζί με τους δήμους συνεργεία για τον μεγαλύτερο και καθημερινό έλεγχο του πληθυσμού σε όλο τον νομό στο πλαίσιο της ιχνηλάτισης των μη ορφανών κρουσμάτων.