Είναι έτοιμοι οι Έλληνες να ζήσουν “ακρωτηριασμένοι”; 

 Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Οι μυστικές συνομιλίες της Ελλάδος και της Τουρκίας έχουν ξεκινήσει. 

Η Τουρκία θέλει όλον τον πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου και θα το “παλαίψει” με ότι μέσα διαθέτει και φυσικά με την στήριξη των “δικών” μας “συμμάχων”. 

Οι “σύμμαχοι” θα συνεργαστούν με την Τουρκία γιατί τήν θεωρούν κατάλληλο “παίχτη” απέναντι στην Ρωσία και την Κίνα που θέλουν μερίδιο και αυτοί από τον πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου άρα οι “Σύμμαχοι” της Ελλάδος θα τον βάλλουν μπροστά αφού θεωρητικά, όταν αυτός “Χιτλεροποιηθεί” μπορούν να τον ελέγξουν (Το είδαμε στην Λιβύη). Οι “Σύμμαχοι” τον “κοπάνησαν”  στα αυτιά και ακόμα ο Ερντογάν ψάχνει να δει ποιος τον ισοπέδωσε και άρα σύμφωνα με την λογική των συμμάχων ο Ερντογάν θα μπορούσε με έλεγχο να μπει σαν ανάχωμα απέναντι στην Ρωσία και την Κίνα. 

Αυτό τι σημαίνει 

Σημαίνει ότι οι “Σύμμαχοι” θα δώσουν την μερίδα του λέοντος στην Τουρκία. Παλιό παραμύθι όσο και επίκαιρο, βλέπε Συρία, Ιράκ και Λιβύη. 

Για να γίνει αυτό, η Ελλάδα πρέπει να απεμπολήσει κυριαρχικά δικαιώματα της.  

Πώς θα γίνει αυτό; 

Με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι ο διάλογος που ξεκίνησε μυστικά από τους Έλληνες πολίτες. Οι Τούρκοι “κάρφωσαν” αυτόν τον διάλογο για να πιέσουν και να δείξουν στον κόσμο ότι η Ελλάδα φοβάται.  

Αν το κατάφεραν σε κάποιον βαθμό ναι, αφού μόνο όταν φοβάσαι κάνεις κρυφά πράγματα και αυτό έκανε ο Μητσοτάκης στέλνοντας την υπεύθυνη του γραφείου κάτω από το τράβηγμα του αυτιού της Γερμανίας να κάνει διάλογο με τον τούρκο ομόλογο της. 

Ο δεύτερος τρόπος είναι το δοκιμασμένο σύστημα στην Κύπρο.  

Παίρνεις με την βία ένα κομμάτι γης από τον αντίπαλο και καθίζεις τον “ακρωτηριασμένο” στο τραπέζι του διαλόγου. 

Άρα αφού η Τουρκία “κάρφωσέ” τον μυστικό διάλογο, αυτό το χαρτί το έκαωε και άρα  θα κινηθεί με τον δεύτερο τρόπο. Θα χτυπήσει κάποιο νησί στο Αιγαίο, άλλωστε οι συνθήκες είναι ιδανικές μιας και τις προετοίμασαν οι υπουργοί και τα ανθελληνικά τσακάλια της πολιτικής ελίτ του τόπου που επί ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν… τόσα νησιά έχει η Ελλάδα ας χάσει και κάποιο. 

Αυτό λοιπόν θα εκμεταλλευτεί ο Ερντογάν και θα μας καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου ακρωτηριασμένους με την σύμφωνοι γνώμη των “Συμμάχων”. 

Εκεί που έφτασαν τα πράγματα πλέον, η κυβέρνηση πρέπει να προετοιμάσει τους Έλληνες πολίτες και όλοι μαζί, πολιτικοί, στρατιώτες και πολίτες να πούνε στους “συμμάχους” ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ. 

Τουλάχιστον άς πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.