Στο «σκαμνί» του διαλόγου με την Τουρκία η Ελλάδα.

Δυστυχώς για τον Ελληνισμό που για μία ακόμη φορά είχε την ατυχία ή την χωρίς λογική εκτέλεση του εκλογικού του δικαιώματος, αυτοί που επέλεξε να τον διοικήσουν στην μετά ανθελληνική διακυβέρνηση της χώρας από  τον Τσίπρα, επέλεξαν τον Μητσοτάκη.

Δυστυχώς από την έκβαση του Ελληνοτουρκικού «πολέμου» στο Αιγαίο, αποδείχθηκε ότι η χώρα διοικείται από ανίκανους πολιτικούς και χρησιμοποίησαν τον covid-19 για να χρυσώσουν το χάπι στα του Αιγαίου.

Ο λόγος είναι ότι η Τουρκία με την πανίσχυρη Γερμανία, Ρωσία και Αμερική  στο πλευρό της, θα συζητήσει με την Ελλάδα για το μοίρασμα των δικών της χωραφιών και των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων πολιτών.

Η Ελλάδα «σέρνετε» σε έναν διάλογο με την Τουρκία για να ξε – γκριζάρει όλα τα θέματα που έντεχνα γκριζάρισε η ίδια εδώ και 20 χρόνια στο Αιγαίο και που ο Σουλτάνος αργά, σθεναρά, μεθοδικά,  ξεδίπλωσε τα σχέδια του και τα υλοποίησε σε αντίθεση με την πολιτική ελίτ της Ελλάδος που νόμιζε πώς όσο ποιο καλά λέει το «yes», τόσο ποιο πολύ θα μείνει στην εξουσία.

Η Ελλάδα, μέσα στην Ε.Ε. συνηγόρησε ο Σουλτάνος να πάρει «μπόνους» (;) πολλά δισεκατομμύρια, τάχα μου για να κρατήσει τους πρόσφυγες στην χώρα του, επιβραβεύοντας στην ουσία  την επιθετική του πολιτική κατά των συμφερόντων της Ελλάδος και της Κύπρου και κατ επέκταση της Ε.Ε. στέλνοντας τους στην Ελλάδα.

Η Ελληνική πολιτική ελίτ δεν είχε το σθένος ούτε στην χρηματοδότηση για τους λαθρομετανάστες να βάλλει βέτο με δεδομένο ότι πάνω από 1 εκ. βρίσκονται στην Ελλάδα παράνομα, πιεζόμενοι από την Τουρκία.

Εν ολίγοις χρηματοδοτείται ο Ερντογάν και από την Ελλάδα και την Κύπρο για να μας φορτώνει στην ουσία με λαθρομετανάστες.

Και επιστέγασμα όλων αυτών, η Τουρκία οδηγεί την Ελλάδα στο «σκαμνί» του διαλόγου με την πίεση της τουρκολάγνας Μέρκελ.

Η αίσθηση στους Θρακιώτες είναι ότι πλέον ότι το Αιγαίο έχει μοιραστεί  και ότι ο Μητσοτάκης συνηγόρησε ούτως ώστε ο Τσίπρας να δώσει την Μακεδονία στα Σκόπια και ο Τσίπρας συνηγορεί στο να δοθεί κομμάτι του Αιγαίου στον Σουλτάνο μόνο και μόνο για να υλοποιηθούν οι επιταγές της Γερμανίας και της Αμερικής και ίσως ξαναδούμε τον Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο με ρόλο πρωταγωνιστή στην Ε.Ε.  και τον Μητσοτάκη για μία ακόμη τετραετία στο τιμόνι της Χώρας.