Με ανάρτηση του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος, διαψεύδει  όλα όσα διακινούνται στα διάφορα πολιτικά πηγαδάκια περί απομάκρυνσής του από την αυτοδιοίκηση και δηλώνει ευθέως ότι τον ενδιαφέρει ο δήμος Ξάνθης.
Μάλιστα στην τηλεφωνική μας συνομιλία ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν ο πολιτικός κόσμος της Ξάνθης και οι Ξανθιώτες να επιτρέπουν στην σημερινή διοίκηση του δήμου να λειτουργεί με αυτόν τον ανήθικο πολιτικά τρόπο.
“Προσπαθώ να διαφυλάξω τα συμβαίνοντα των Ξανθιωτών προσφεύγοντας σε ελεγκτικούς μηχανισμούς για τις απευθείας αναθέσεις και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καυτηριάζω και ελέγχω τον Μ. Τσέπελη και τα στελέχη της παράταξής του που ασκούν διοίκηση. Δυστυχώς για την Ξάνθη ο “Τσεπελισμός” ριζώνει επικίνδυνα για την πόλη και πρέπει οι ίδιοι οι Ξανθιώτες να αφυπνιστούν και να μην δώσουν άλλη ευκαιρία στο συρφετό που απαρτίζει την παράταξη του Μ. Τέπελη την επόμενη τετραετία για να συνεχίσουν την καταστροφή της πόλης”
Ο πρώην δήμαρχος ανέφερε ότι ο Μ. Τσέπελης με την διαχείριση των χρημάτων των δημοτών, “δένει” τους ψηφοφόρους του από γνωστές γειτονιές και οικισμούς της Ξάνθης, δημιουργώντας από τώρα αθέμιτο εκλογικό στάτους.
Οι Ξανθιώτες δεν πρέπει να ξαναδώσουν την ευκαιρία στον Μ. Τσέπελη και την παρέα του στις άλλες εκλογές να ισοπεδώσουν την πόλη.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
Περί πολιτικής – αυτοδιοίκησης ο λόγος…
Με έκπληξη, διαπίστωσα την συμμετοχή του ονόματός μου, “να τρέχει” σε διάφορα πολιτικά πηγαδάκια και σενάρια…
Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα, ότι την όποια πολιτική μου πρόθεση – κίνηση την δηλώνω πάντα ο ίδιος, την ώρα που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει.
Κάποτε, η Eλένη Γλύκατζη Αρβελέρ, είχε πει ότι : “Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί. Κι αν διευθύνουν οι ανάξιοι, τότε φταίει η γενική απαξίωση.”
Λοιπόν εμείς, ανανεώνουμε το ραντεβού μας… για τον Δήμο μας.