Η παράλογη συμπεριφορά της κυβέρνησης φέρνει στα όρια της φτώχιας τους επαγγελματίες τουρισμού

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αντιληφθεί ότι ο τουρισμός στην Θράκη και γενικότερα στην Βόρειο Ελλάδα  κινείται από τους Βουλγάρους και τους Ρουμάνους.

Δυστυχώς αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας το δήθεν ενδιαφέρον της για την δημόσια υγεία και κρατάει τις μισές εισόδους της χώρας κλειστές, υποχρεώνοντας τους σε μοριακά τέστ, σε rapid test, και δεκάδες άλλες διατυπώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύωρη αναμονή, οι τουρίστες από τις γειτονικές χώρες ένας ένας να απομακρύνεται και να αναζητεί άλλους προορισμούς.

Και λέμε ότι το κυβερνητικό αλαλούμ αγγίζει το όριο της ηλιθιότητας την στιγμή που δεκάδες, για να μην πούμε εκατοντάδες λαθρομετανάστες κατακλύζουν καθημερινά την Θράκη και την Βόρειο Ελλάδα.

Αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται από κάθε γωνιά της γης για να βρουν τον επίγειο παράδεισο στην Χώρα μας, μήπως κυκλοφορούν ανάμεσα μας εμβολιασμένοι; Έχουν κάνει τα ανάλογα υποχρεωτικά τεστ προστασίας της δημόσιας υγείας;

Δεν γνωρίζουμε ποιος χαρακτηρισμός και πιο μέτρο αθλιότητας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί συγκρίνοντας τις δύο αυτές περιπτώσεις.

Οι μεν Βούλγαροι και Ρουμάνοι που έχουν την πρόθεση να ενισχύσουν την Θρακιώτικοι οικονομία μέσω του τουρισμού ταλαιπωρούνται για ώρες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλά, ενώ οι λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα στην Χώρα μας ,με πολύ μεγάλες πιθανότητες να σπείρουν τον κορωνοιό σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.

Αν αυτό δεν είναι μία παράλογη αν όχι ηλίθια πολιτική τότε τι είναι.

Ανοίξτε επιτέλους τα σύνορα μήπως μπορέσει η Θράκη και ανασάνει οικονομικά έστω για 30 με 40 ημέρες.