ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ Ο Ε. ΡΟΥΦΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ;

Ειλικρινά δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον κ. Ρούφο, εκλεκτό του κ. Μητσοτάκη που βρίσκεται στο τιμόνι του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης (έτσι τουλάχιστον ακούγεται) οπότε και δεν γνωρίζω αν προτίθεται να πολιτευτεί.

Γιατί το γράφω;

Γιατί στα δελτία τύπου που αφορούν καθαρά την υγεία των πολιτών της Περιφέρειας, η έναρξη τους περιέχει όσο να πεις μια παλαιοκοματίλα και θυμίζει αυτό το «κατόπιν ενεργειών μου».

Σημειώνω και πάλι και λέω ότι δεν τον γνωρίζω τον κύριο διοικητή αλλά αν πρόκειται να πολιτευτεί με την σημαία της ΝΔ του ταιριάζει γάντι.

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να δηλώνει φιλελεύθερος, αλλά φαίνεται ότι η παλαιοκομματίλα καλά κρατεί. Διαβάστε την έναρξη του δελτίου τύπου που αφορά καθαρά ένα ιατρικό επίτευγμα, αλλά ο διοικητής κ. Ρούφος προσπαθεί να δρέψει αυτός τις δάφνες ως προϊστάμενος του νοσοκομείου αλλά όχι γιατρός.

Ίσως κάποτε, αν οι πολιτικές ηγεσίες, εκτιμήσουν τους γιατρούς και τους δώσουν όλα εκείνα τα μέσα για να αναπτύξουν την επιστημοσύνη τους, οι εκάστοτε κομματάρχης διοικητές των νοσοκομείων,  θα χάσουν τον λόγο ύπαρξής τους. «Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει αναγνωριστεί ως κέντρο Διαδερμικής Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών»…