Δεν γνωρίζω ποιος συμβούλευσε τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να «πριμοδοτήσει» τους νέους ανθρώπους με 150 ευρώ για να εμβολιαστούν, όμως αν κρίνω από τα σχόλια στο διαδίκτυο μάλλον το όποιο θετικό της οικονομικής ενίσχυσης των ανέργων κατά πλειοψηφία νέων, έπεσε στο κενό και τα σχόλια για τον Κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθόλου μα καθόλου κολακευτικά.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι χρήστες του διαδικτύου μετέφρασαν την κίνηση του Πρωθυπουργού, αναφορικά με την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ για τον εμβολιασμό τους, ως εξαγορά συνειδήσεως.
Ειλικρινά δεν ξέρω να πω μετά βεβαιότητας τι ακριβώς σκεφτόταν ο Πρωθυπουργός όταν ανακοίνωνε αυτό το ευεργέτημα; την εξαγορά της συνείδησης;
Άγνωστε αι βουλαί των πολιτικών που διοικούν τους Έλληνες Πολίτες.
Εκτός αν ο κ. Μητσοτάκης είχε την εντύπωση ότι αναφερόταν στους μελλοντικούς «Έλληνες» πολίτες, με αυτούς δηλαδή που θέλει να αντικαταστήσει η πρόεδρος της δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελαροπούλου, δηλαδή τους λαθρομετανάστες.
Καλό είναι ο κ. Πρωθυπουργός και η κ. Σακελαροπούλου να απευθύνονται στους Έλληνες Πολίτες λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμη είναι Έλληνες.