ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι ακριβώς σκέπτεται η Ελληνική κυβέρνηση που ευθέως πλέον η Πακιστανική Κυβέρνηση συμπλέει με την Τουρκία και αποκαλεί την Κύπρο “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”…

Με λίγα λόγια το Πακιστάν, δηλώνει ευθέως εχθρός του Ελληνισμού όπως ακριβώς κάνει η Τουρκία.

Στον αντίποδα η Ελληνική Κυβέρνηση σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών, έχει αγκαλιάσει την Πακιστανική Κοινότητα, η οποία προήλθε από παράνομη πράξη, δηλαδή της παραβίασης των Εθνικών Συνόρων.

Η Πολιτεία πρέπει να στείλει άμεσα το μήνυμα στο Πακιστάν απελαύνοντας τώρα τους παράνομους Πακιστανούς και εννοείται την Πρεσβεία στην Αθήνα. 

Δυστυχώς αντί αυτού τι έχουμε; Την Πακιστανική Πρεσβεία στην Τουρκία, να φτύνει κατάμουτρα τους Έλληνες και την Ελληνική Κυβέρνηση αναγνωρίζοντας το κατοχικό κομμάτι του Ελληνισμού ως Τουρκική Δημοκρατία.

Αλήθεια, πόση ξεφτίλα για τους Έλληνες Πολίτες, οι Πακιστανοί  να τους φτύνουν κατάμουτρα.

Τι ακριβώς αποδέχεται η κυβέρνηση;

Την νομιμοποίηση της παράνομης παρουσίας τους στην Ελλάδα;

Την παραδοχή ότι το κατοχικό κομμάτι της Κύπρου είναι μία Τουρκική Δημοκρατία;

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η διπλωματία κινείται σε διαφορετικά επίπεδα και λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες πριν εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό λήψη αποφάσεων (αν μιλάνε μεταξύ τους Μητσοτάκης και Δένδιας).

Όμως εδώ έχουμε μία κατάφορη επίθεση από πλευράς Πακιστανικής Κυβέρνησης  την στιγμή που η Ελλάδα φιλοξενεί χιλιάδες πολιτών της, παρέχοντας τους ασφάλεια υγεία και μέχρι δικαίωμα ψήφου.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τους δρόμους, τα μονοπάτια και τα σοκάκια της διπλωματίας, απέλαση σε όλη την παράνομη  Πακιστανική Κοινότητα και σφράγισμα της Πρεσβείας του Πακιστάν, η οποία από ότι αντιλαμβανόμαστε, λειτουργεί στα πρότυπα της πρεσβείας της Άγκυρας.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ελπίζω να μην βρήκατε ρατσιστικό το κείμενό μου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Η πρεσβεία του Πακιστάν στην Τουρκία ανακοινώνει πως ομάδα διπλωματών και διπλωματικών τους θα κάνει τριήμερη επίσκεψη στην “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”…

Επίσης καλούνται τα μέλη της εκεί πακιστανικής κοινότητας να συμμετάσχουν.

ΣΧΟΛΙΟ: Κατά τα άλλα εμείς στην Αθήνα αφήνουμε την “πακιστανική κοινότητα” να ζητά μέχρι δικαίωμα ψήφου.