Με έναν προσωπικό τόνο ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, Π. Λύρατζης τοποθετείται δημόσια για το θέμα των ανδρεικέλων που με την βία που ασκούν στις γυναίκες μετατρέπονται σε εγκληματίες. 

Διαβάστε την ανάρτηση του στο fasebook.

Δυστυχώς όπως φαίνεται κάθε σπίτι έχει και έναν Μπάμπη, ένα μικρό ανθρωπάκι με πολλά κόμπλεξ που θέλει να λέγεται άνδρας .

Ο άνανδρος θάνατος τόσων γυναικών είναι η κορυφή του παγόβουνου , καθημερινά γυναίκες πεθαίνουν ψυχολογικά από κομπλεξικά ανδρείκελα που θέλουν να λέγονται άνδρες.

Η κοινωνία μας πρέπει να αλλάξει, εμείς πρέπει να αλλάξουμε. Σεβασμός στην γυναίκα, στα θέλω της αλλά και στις επιλογές της όσο και αν αυτές μας πληγώνουν . Όταν σέβεσαι τη γυναίκα, σέβεσαι ταυτόχρονα την μάννα σου, την αδερφή σου, την κόρη σου. Αν θέλεις να λέγεσαι άνδρας αποδειξέ το. Δεν είναι κτήμα σου , δεν είναι περιουσία σου είναι ο άνθρωπος που σε έφερε στην ζωή, ο άνθρωπος που σε έμαθε να αγαπάς και ο άνθρωπος που σε έμαθε να πονάς.

Στο χέρι σου είναι να την κάνεις να σ αγαπά , αν δεν μπορείς άστη να φύγει ,σίγουρα θα ίσιά πιο ευτυχισμένος γιατί θα έχεις κερδίσει την εκτίμηση της .

Επέλεξε τι θέλεις να είσαι, άνδρας; η ένα κομπλεξικό ανδρείκελο;