ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ

Ετοιμάζει τον εσωτερικό χώρο ο Χ. Μιχαλακίδης της Ταβέρνας «τα Φαναράκια» με το ίδιο κέφι, διάθεση και ποιοτικό φαγητά και Θεού θέλοντος και πανδημίας επιτρέποντος με ζωντανή μουσική.
Με το νου του, όπως άλλωστε όλων των επαγγελματιών της εστίασης, στα μέτρα προστασίας λόγω του covid, η εσωτερική αίθουσα της ταβέρνας «τα φαναράκια» θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη τους χειμωνιάτικους μήνες για τους λάτρεις του καλού φαγητού, του άριστου σέρβις και φυσικά την ποιότητα των εδεσμάτων του, έτσι όπως ο Χρήστος, εδώ και πολλές δεκαετίες ξέρει.
Καλή σας όρεξη και καλό χειμώνα στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ»

ΑΙΝΤΙΝ ΚΕΧΑΓΙΑ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το service του αυτοκινήτου στην Ξάνθη έχει ονοματεπωνυμο και ακούει στο Αϊντιν Κεχαγιά Τέρμα Δημοκρίτου.
Και αυτό γιατί δεν φτάνει μόνο η εμπειρία πολλών δεκαετιών στην δουλειά αν δεν έχεις μεράκι και θέληση για την δουλειά.
Δεν είναι τυχαίο που ο Αϊντίν είναι η κορυφή σε ότι έχει σχέση με την συντήρηση και την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ “ΤΣΕΚ ΑΠ” ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ;

39 χρόνια τεχνική εμπειρία στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτων.

Το αυτοκίνητο είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης που είναι και άρρηκτα συνδεδεμένο όμως με την ασφάλεια. Όπως ακριβώς φροντίζουμε την υγεία μας πηγαίνοντας στον γιατρό έτσι ακριβώς πρέπει να φροντίζουμε και το αυτοκίνητο μας.
Αυτό λέει ο Στέλιος και έχει επενδύσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο συνεργείο του για αγορά υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών εγκεφάλων. «Καλύτερα να προλαβαίνεις την ζημιά παρά να την επισκευάζεις. Στην επιχείρηση μας ο έλεγχος είναι δωρεάν».

 

Σίμος Σαρίδης. Ένας κλασικός μάστορας

Πρέπει να πεις στην αγορά με την δουλειά σου και τα εργαλεία που εμπορεύεσαι, ότι ξέρεις να τα υποστηρίξεις τεχνικά.

Μετά από πολλές δεκαετίες στην πραγματική δουλειά, υποστηρίζει ότι η αγορά δεν συγχωρεί και «πετάει» απόξω αυτούς που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ο Σίμος Σαρίδης, μετά από πάρα πολλές δεκαετίες στην αγορά, μπορεί να αποδείξει στην πράξη αυτά που λέει γιατί έγινε «μάστορας με πολύ δουλειά, πολλά σεμινάρια και ακόμη και σήμερα «λερώνει» τα χέρια του στην μουντζούρα και το γράσο.
Με την αντιπροσωπία ΜΟΤΟ και αγροτικών εργαλείων στην Λ. Στρατού επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όποιος δουλεύει φέρνει αποτελέσματα