Μπάχαλο στους δρόμους της Ξάνθης από τον «Μπάλο» λόγω έργων φυσικού αερίου- Συγχαρητήρια στα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι μέσα στις σελίδες της «xanthitimes.gr», της «Ηχώ της Θράκης» και του «Αγορά ζωή και στυλ», διαβάζεται και τις δύο όψει του νομίσματος παρόλο που είμαστε σε πολλά θέματα καυστι8κοί με την διοίκηση του δήμου και πιστεύουμε όχι άδικα, όταν όμως από την δημοτική αρχή γίνεται κάτι καλό για τους δημότες δεν θα διστάσουμε να την συγχαρούμε όπως παραδείγματος χάριν το βράδυ της Παρασκευής, όταν τα καιρικά φαινόμενα εντάθηκαν και η βροχή έπεφτε δυνατή και οι λακκούβες έγιναν επικίνδυνες για τους οδηγούς των οχημάτων  – αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων – είδαμε συνεργεία της ΔΕΥΑΞ να προσπαθούν όπου οι λακκούβες ήταν επικίνδυνες να τις σκεπάσουν με χαλίκια και άμμο και ότι πρόσφορο υλικό βρήκαν, παρόλη την  παγωμένη βροχή.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Ποιο συγκεκριμένα στον κάθετο της 28ης Οκτωβρίου στο στενό δρόμο της Κανάρη αργά το βράδυ περάσαμε με το αυτοκίνητό μας που  έπεσε σε κάθετη τομή του δρόμου από προηγούμενη  εργασία της ΔΕΥΑΞ και παραλίγο να κοπεί στα δύο το όχημά μας. Από την κάθετη τομή στην άσφαλτο είχαν φύγει λόγω της βροχής όλα τα υλικά του μπαζώματος και η κατάσταση γινόταν επικίνδυνη για τους οδηγούς των οχημάτων.

Και ενώ η βροχή συνέχιζε να πατεί ασταμάτητα, χρειάστηκε μετά από περίπου μία ώρα να ξαπαναπεράσουμε από τον ίδιο δρόμο επιστρέφοντας από το τυπογραφείο, έχοντας το νου μας την λακκούβα και η ώρα έδειχνε περίπου δέκα (10.00) το βράδυ, συνεργείο της ΔΕΥΑΞ, μόλις είχε σκεπάσει την λακκούβα καθώς και τις λακκούβες που ήταν ευθύνη του εργολάβου που περνάει το φυσικό αέριο στους δρόμους της Ξάνθης. Σίγουρα είναι ένα θέμα που χρήζει περεταίρω διερεύνησης γιατί από τα χαντάκια που άδειασαν στην κυριολεξία από τα μπάζα λόγω της διέλευσης των αγωγών του φυσικού αερίου και άδειασαν λόγω της βροχής,  από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Να συγχαρούμε το προσωπικό της ΔΕΥΑΞ που με ένα μπλε αυτοκίνητο ανοιχτό, γεμάτο χαλίκι μέσα σε εκείνη την νεροποντή σκέπαζαν τις λακκούβες.

Θα μπορούσαν ίσως να «λουφάξουν» κάπου  μέχρι να περάσει η μπόρα αλλά συνέχισαν γιατί τους είδαμε και παρακάτω να κάνουν το ίδιο.

Ελπίζουμε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδης να το λάβει υπόψη του όταν αξιολογήσει τους υπαλλήλους της εταιρείας.