ΥΛΙΚΑ
2 πακετα μπισκοτα πτι-μπερ
1 κουτι οικογενειακο ζελε (2 φακελλακια)
2 κρεμες Γιωτης βανιλια ( οχι στιγμης)
3 βανιλιες αρωμα
1 λιτρο γαλα φρεσκο για την κρεμα βανιλια
4 κ.σουπας για την κρεμα βανιλια ζαχαρη
2 κ.σουπας για το ζελε ζαχαρη
λιγο γαλα εβαπορε
λιγο κονιακ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε να γινει η κρεμα βανιλια βασει των οδηγιων
του φακελλου,και την αφηνουμε στην ακρη μεχρι να κρυωσει τελειως.
Σε ενα μπωλ τωρα φτιαχνουμε το ζελε μας παλι με βασει τις οδηγιες που
αναγραφονται στο κουτι,και τον αφηνουμε και αυτον να κρυωσει καλα.

Σε ενα πιατο βαθυ,ριχνουμε λιγο γαλα εβαπορε και λιγο κονιακ,και
βρεχουμε τα μπισκοτα και απο τις δυο πλευρες.
Τοποθετουμε την πρωτη στρωση στο ταψι,
και απο πανω βαζουμε τη μιση ποσοτητα
απο την κρεμα βανιλια που ηδη εχει κρυωσει ΕΝΤΕΛΩΣ
,αλλη μια στρωση μπισκοτα περασμενα απο το γαλα με κονιακ
και απο πανω παλι την υπολοιπη κρεμα,και βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο να παγωσει η κρεμα να πιασει (κρουστα).
Τελος βαζουμε σιγα σιγα τον ζελε μας
και τοποθετουμε το γλυκο μας στο ψυγειο
να παγωσει.(προσοχη η κρεμα και το ζελε να εχουν κρυωσει πολυ καλα
για να πετυχει το γλυκο).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!