Ακόμη μία επιτυχία της Αστυνομίας της Ξάνθης

 Μέσα σε 10 ημέρες 17 συλλήψεις για ναρκωτικά και οι δύο προφυλακίστηκαν

Πρέπει να συγχαρούμε την αστυνομία της Ξάνθης γιατί μέσα σε λίγο χρόνο κατάφερε και έδωσε μία πολύ δυνατή  γροθιά στην διακίνηση των ναρκωτικών στην Ξάνθη και ποτέ την τελευταία δεκαετία δεν παρατηρήθηκαν τόσες συλλήψεις ας τόσο μικρό χρονικό διάστημα στο συγκεκριμένο θέμα.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι επί διοίκησης Γιώρη Πασχάλη  η ομάδα δίωξης ναρκωτικών υπό την καθοδήγηση του επιτελείου του και του ιδίου προσωπικά, εξαρθρώθηκαν ομάδες   εξάρθρωσε ομάδες κακοποιών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες  ναρκωτικών

Ποιο συγκεκριμένα η σύλληψη των 2 ατόμων που έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι της γυναίκας συνεργού του εμπόρου του θανάτου και ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες της αστυνομικής διεύθυνσης της Ξάνθης.

Συντονιστής του έργου της εξαφάνισης των ναρκωτικών από τους δρόμους της Ξάνθης ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώρης Πασχάλης. Εύγε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγές μας στην αστυνομία δεν συνδέουν την συγκεκριμένη σύλληψη με την οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών συγγενικού πολιτικού προσώπου της Ξάνθης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση

 Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 244,4 γραμμάρια κοκαΐνη,  3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό  

Συνελήφθησαν χθες (12-7-2022) το πρωί στην Ξάνθη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έχοντας ως συνεργό του την ημεδαπή, στην οικία της οποίας αποθηκεύουν – αποκρύπτουν τα ναρκωτικά προς διακίνηση.

Ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι σε έρευνες που πραγματοποίησαν στις οικίες τους, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ‘VERA’ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.412,6 γραμμαρίων
  • 10 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 244,4 γραμμαρίων,
  • 2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 25,2 γραμμαρίων,
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τις αστυνομικές μας πηγές, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ζυγαριές ήταν πολύ ακριβείας.

Πράγμα που δείχνει την σοβαρή οργάνωση των εγκληματιών αφού όπως λένε και οι ίδιοι αστυνομικοί εντυπωσιάστηκαν.

  • το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ και
  • κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.