Σ. Μελισσόπουλος για το προ ημερησίας ερωτήματα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη για Όλους Σ. Μελισσόπουλος  κάνει αναφορά στα προ ημερησίας διάταξης ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την ΔΕΥΑΞ και το κολυμβητήριο.

Αναλυτικά αναφέρει.

Σάββας Μελισσόπουλος

26 λ.  ·

Αύριο Πέμπτη 25/8/2022 έχει Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμείς λοιπόν ως Δημοτική Παράταξη μεταφέροντας τα ερωτήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας υποβάλουμε τρία (3) ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς τη Δημοτική Αρχή και ζητούμε άμεσα απαντήσεις.

Δύο από αυτά αφορούν τη ΔΕΥΑΞ και ένα τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου:

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο :

Για ποιο λόγο δεν έχει εκτελέσει μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΞ  την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τη λήψη νέας απόφασης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ για το ζήτημα της έκπτωσης επί του αντιτίμου του ύδατος στα άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) με ποσοστό άνω του 80%;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο:

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Μανώλη Τσέπελη για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑ Ξάνθης, ήταν απλά φούσκες που σκοπό είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών. Όχι μόνο μείωση δεν έγινε αλλά μπαίνουν και νέα χαράτσια.

Ζητούμε σήμερα πειστικές απαντήσεις για το χαράτσι των 85 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΥΑΞ που επιβλήθηκε στους κατοίκους του Πετροχωρίου!!

ΕΡΩΤΗΜΑ 3ο:

Απλά αστοχίες και παρατυπίες;

– Πέραν από τις δύο κολυμβητικές δεξαμενές υπάρχει άδεια λειτουργίας των κτιρίων που βρίσκονται στον περιβάλλον χώρο του κολυμβητηρίου;

-Έχουν λάβει αθλητικοί σύλλογοι άδεια για την λειτουργία γραφείων στον περιβάλλοντα χώρο;

Σάββας Μελισσόπουλος