Βολές Χατζηγγενέ σε Τσιλιγγίρη και (ΝΟΔΕ) ΔΕΕΠ Ξάνθης

Τα πυρά του στρέφει ο Περιφερειακός σύμβουλος Ιργάν Χατζηγγενέ στα στελέχη της ΝΔ Ξάνθης θεωρόντας ότι αυτοί έχουν την ευθύνη για την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας στην Ξάνθη

Θέλω να συγχαρώ, αλλά κυρίως να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Καβάλας Αλέξανδρο Μουστακίδη και τον βουλευτή του κόμματος από την Καβάλα Γιάννη Πασχαλίδη καθώς με την μεταξύ τους συνεργασία κατάφεραν να εξασφαλίσουν 450.000 ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση και 500.000 ευρώ για υποδομές, για το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης.

 

Την ίδια ώρα όμως, αισθάνομαι τουλάχιστον αμηχανία, που τα χρήματα αυτά έρχονται στην περιοχή μας με ενέργειες και προσπάθεια ενός βουλευτή από γειτονικό Νομό και όχι από τον δικό ΜΑΣ. Παρόλα αυτά, φυσικά είναι καλοδεχούμενα, καθώς το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης εξυπηρετεί μεγάλο μέρος των κατοίκων του ορεινού όγκου της ΠΕ Ξάνθης.

 

Από την άλλη πλευρά, είναι θλιβερό να συνειδητοποιεί κανείς ότι η αδράνεια των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είναι τελικά η αιτία για τη συνεχή υποβάθμιση των δομών υγείας της ΠΕ Ξάνθης και ειδικά του Νοσοκομείου μας.

 

Την ίδια ώρα, τα Νοσοκομεία άλλων Νομών αναβαθμίζονται και εξυπηρετούν όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής τους, αλλά και πολλούς/ες Θρακιώτες/σες που στα μέρη τους δεν έχουν αξιοπρεπείς υγειονομικές δομές.

 

Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μου στους κ.κ. Πασχαλίδη και Μουστακίδη με την ελπίδα ότι η δράση τους θα γίνει παράδειγμα και για άλλους πολιτικούς και πολιτευτές.

 

    

 

Με εκτίμηση

                        

                                                Ιρφάν Χατζηγκενέ

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση»

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ