Μπουγάτσα το «Σπιτικό»: Για ότι τραβάει η όρεξή σου

Η υπεύθυνη του Σπιτικού, αυτό που λέει, το εννοεί, αφού στην Μπουγάτσα – Εστιατόριο και στην Δημοκρίτου 4, καθ όλη την διάρκεια του 24ώρου που λειτουργεί η επιχείρηση, ο πελάτης μπορεί εκτός από τον υπέροχο καφέ να απολαύσει τις γεύσεις που επιθυμεί.
Έχει την δυνατότητα να απολαύσει ένα πλήρες πρωινό, δεκατιανό, γεύμα, δείπνο και αν περασμένα μεσάνυχτα νοιώσει μία «λιγούρα», το Σπιτικό είναι δίπλα του.

ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ
ΑΤΟΜΙΚΑ
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΚΡΕΠΕΣ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ
ΑΤΟΜΙΚΑ
ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ
ΠΙΤΣΕΣ
ΠΙΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ
ΜΙΝΙ
ΠΕΪΝΙΡΛΙ
ΚΑΛΣΟΝΕ
ΠΙΡΟΣΚΙ
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΚΡΕΠΕΣ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ

“EXIT The Coffee Spot”
Coffee – Sweets – Breakfast
Homemade Quality

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος κάτι παραπάνω.
Το «EXIT The Coffee Spot», είναι μία οργανωμένη επιχείρηση την οποία ο πελάτης θα μπορούσε πολύ εύκολα να χαρακτηρίσει «μαιτρ» στο είδος του.
Όχι μόνο στην ποιότητα του καφέ και την άμεση (στην κυριολεξία) παράδοση στον χώρο των πελατών ή στον χώρο της επιχείρησης, αλλά είναι η επένδυση που κάνει στην εκπαίδευση του προσωπικού, είτε αφορά τους παρασκευαστές, είτε τους ανθρώπους που κάνουν τις παραδώσεις.

Η εταιρεία επένδυσε χρόνο και χρήμα για να μετατρέψει τον χώρο της σε ζεστό και φιλόξενο.

Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση κινείται στο σλόγκαν που περιλαμβάνει τις λέξεις κλειδιά

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ- ΕΥΓΕΝΕΙΑ – ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ «ΚΑΡΥΟΝ»

Οι Τουριστικές Κατοικίες ¨Κάρυον¨ προσφέρουν την αίσθηση ενός φιλικού περιβάλλοντος, άμεσα συνδεδεμένο με τις ομορφιές της ελληνικής φύσης. Διαθέτει 6 σπιτάκια τα οποία ενδείκνυται τόσο για εργένηδες, όσο και για ζευγάρια, οικογένειες και φυσικά παρέες μέχρι οχτώ ατόμων! Εδρεύει στο Καρυόφυτο, εξ ου και το όνομά του καρύδι, αφού το χωριό φημίζεται για τις όμορφες καρυδιές του. Τα σπίτια είναι αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα με είδη κουζινικής, σεσουάρ, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα και φυσικά ξύλα για το τζάκι. Επιπλέον στο Καρυόφυτο μπορεί να επισκεφτεί κανείς το γεφύρι του Κάτω Καρυοφύτου, καθώς και το Κεράσι το οποίο φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το νερό του χωριού. Δίνεται επίσης η ευκαιρία για πεζοπορία με προορισμό τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος φυσικός καταρράκτης των Βαλκανίων. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή περιήγησης σε κοντινές τοποθεσίες, όπως στον ποταμό Νέστο, στην Σταυρούπολη, στο Παρανέστι, η επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Σταυρούπολη κ.ο.κ. Το Καρυόφυτο ενδείκνυται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικότερα, την άνοιξη και το καλοκαίρι ,η φύση βρίσκεται στο απόγειο της, με τα πάντα να ανθίζουν γύρω της. Το φθινόπωρο μπορεί να δει κανείς όλη τη φθινοπωρινή παλέτα της φύσης σε αποχρώσεις του πράσινου, κίτρινου, πορτοκαλί και κόκκινου. Το χειμώνα, καθώς η τοποθεσία είναι ορεινή, η φύση ντύνεται στα άσπρα. Από δραστηριότητες στην περιοχή μπορείς να δοκιμάσεις πεζοπορία, rafting, canoe-kayak, ιππασία, 4×4, τοξοβολία, ή και να συμμετέχεις στους αγώνες τρεξίματος που γίνονται ,συνήθως, το πρώτο τον Απρίλιο και το δεύτερο τον Οκτώβριο. Επίσης οι Τουριστικές Κατοικίες ¨Κάρυον¨ διαθέτουν σε όλους τους φιλοξενούμενους τους δωρεάν wi-fi και πάρκινγκ. Θερμή παράκληση κατόπιν της κράτησης να ειδοποιείτε για την ώρα της άφιξης σας.