ISOLINE ΞΑΝΘΗΣ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ

Διοίκηση, Διεύθυνση και προσωπικό, βάζουν την υπογραφή τους στην
θετική πορεία της ISOLINE Ξάνθης

Ο ικανότατος διευθυντής τις ISOLINE, με έδρα το πρώτο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας, Βλάσης Παμπορίδης, με την στήριξη της διοίκησης, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην αγορά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αυτή τη χρονιά, ανεβάζοντας ποιοτικά ακόμη ποιο ψηλά την οικοδομή, ξεκινώντας από τα θεμέλια, μέχρι και την σκεπή.
Η πολύτιμη 20αετής εμπειρία στην γνώση των ειδικών και μονωτικών υλικών και η συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία εφαρμογών, που επιμορφώθηκαν από την ίδια την isoline με σκοπό το τέλειο αποτέλεσμα, αποτελούν την κορωνίδα της εταιρείας.
Οι στρατηγικές συνεργασίες με παγκόσμιου βεληνεκούς παραγωγικές μονάδες οικοδομικών, εξειδικευμένων μονωτικών και υποστηρικτικών υλικών, δίνουν το πλεονέκτημα στην isoline και δυνατότητα να στηρίζει την οικοδομή με τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Όλο αυτό πλέον οφείλεται στο τιμ της isoline διοίκηση και διεύθυνση και προσωπικό.

Προσωπικό

Σαφέστατα δεν θα υπήρχαν τα θετικά αποτελέσματα αν η εταιρεία δεν επένδυε στο προσωπικό και την εκπαίδευση του.

Λογιστήριο, τμήμα πωλήσεων, αποθήκη και οδηγοί, ο καθένας εκπαιδευμένος στον τομέα του αποτελούν ορχήστρα, υπόδειγμα θετικής παραγωγικότητας.

Η αγαστή και επαγγελματική συνύπαρξη τους στον χώρο της δουλειάς, είναι υπόδειγμα για τις επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρόμοιας εμβέλειας.

Βλάσης Παμπορίδης: Γνώση της αγοράς.

Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν ο διευθυντής Βλάσης Παμπορίδης που παρέλαβε την εταιρεία που του εμπιστεύθηκε ο ιδρυτής της Παρχαρίδης Ευστάθιος με έδρα την Θεσσαλονίκη πριν από 20 και ίσως παραπάνω χρόνια, την έναρξη της λειτουργίας της isoline στην Ξάνθη όπου έμελλε να κυριαρχήσει σχεδόν σε όλη την Βόρειο Ελλάδα, με την ποιότητα των υλικών, την εφαρμογή αυτών στην οικοδομή, την εξυπηρέτηση και φυσικά την άμεση και ουσιαστική ενημέρωση των συνεργείων εφαρμογής και με τιμές που πραγματικά είναι πολύ λογικές.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα επόμενα βήματα της isoline Ξάνθης