Με τους ζωντανούς της Ξάνθης δεν κάνει τίποτε αλλά και με τους νεκρούς;

ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ

Έτσι όπως αντιμετωπίζει τα νεκροταφεία ο δήμαρχος της Ξάνθης, θα σηκωθούνε οι νεκροί καμμιά μέρα και θα τον πάρουν στο κυνήγι.

Με λίγα λόγια, μετά και την τελευταία παρέμβαση του πρώην δημοτικού συμβούλου Μ. Σπανίδη ο οποίος περιγράφει μία κατάσταση που απλά … δεν περιγράφεται, πολύ πιθανών να δούμε και στα νεκροταφεία της πόλης κάποιο θαύμα, δηλαδή να σηκωθούν οι νεκροί και να πάρουν στο κατόπι τους ζωντανούς.

Κάθε μέρα και οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου οι Δροσερίτες με τις κλοπές τους εδώ και πολύ καιρό ενοχλούν την γαλήνη των νεκρών, κλέβοντας και ρημάζοντας.

Η αλήθεια είναι ότι πάντα έτσι ήταν, όμως, τα 3 τελευταία χρόνια που την διοίκηση του δήμου Ξάνθης ανέλαβε η ομάδα διοίκησης του Μ. Τσέπελη, το πράγμα έχει παραγίνει.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης ανέλαβε τα ηνία του δήμου χάρις στις ψήφους του Δροσερού και προφανώς για να τους ανταποδώσει το καλό που του έδωσαν, άπλωσε πάνω από τον οικισμό ένα πέπλο προστασίας;

Και επειδή τα νεκροταφεία γειτνιάζουν με τον οικισμό … προτιμώνται τα εύκολα θύματα… οι νεκροί ή οι άνθρωποι συγγενείς και φίλοι των νεκρών και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, φόβο ή σεβασμό στον χώρο, κλέβουν νεκρούς και ζωντανούς.

Σίγουρα το πράγμα παράγινε.

Όμως να μου το θυμηθείτε… θα γίνει κανένα θαύμα και όλοι, ζωντανοί και νεκροί θα κυνηγήσουν το Μ. Τσέπελη γιατί δεν φροντίζει για την ασφάλεια του χώρου και μη μου πει κανείς ότι είναι μόνον θέμα της … Αστυνομίας.

Γιατί αν δεν φροντίσεις πρώτα εσύ για την ασφάλεια του σπιτιού σου, τι να σου κάνει και η αστυνομία;