Συλλήψεις λαθρομεταναστών. –  Κατάντησε επικίνδυνη ρουτίνα

Οι ροές των λαθρομεταναστών συνεχίζονται με αμείωτη ροή από την Τουρκία και μέσω του Έβρου ποταμού στην Θράκη και από εκεί αν είναι «τυχεροί» παίρνουν τον δρόμο για την ενδοχώρα αλλά μέχρι να φύγουν από τα όρια της Θράκης παραμένουν στην … Θράκη με ότι αυτό συνεπάγεται όπως κλοπές, διασπορά του φόβου στους ντόπιους κατοίκους των οικισμών και ότι άλλο συνεπάγεται για ανθρώπους οι οποίοι είναι κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι και αναζητούν μία καλύτερη μέρα.

Παράλληλα καθημερινά τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας μας βομβαρδίζουν για συλλήψεις, πολλές συλλήψεις οπότε και οι συλλαμβανόμενοι διακινητές και λαθρομετανάστες, προστίθενται στον κατάλογο των αλλοφύλων που στην πλειονότητά τους, για να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς ενώ δεν υπάρχει πόλεμος στην Χώρα τους,  δεν είναι και τα καλύτερα «φρούτα» αφού καθημερινά τα γεγονότα με εγκληματικές πράξεις στην φιλήσυχη Ελλάδα πραγματοποιούνται κατά 80-90% από αλλοδαπούς, παράνομα εισελθόντες στην Χώρα και αυτά τα ποσοστά δεν είναι τυχαία.

Δείτε τα απογευματινά Δελτία Ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών και στα ειδησεογραφικά σάϊτ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το θέμα όμως κατά την ταπεινή μας γνώμη, δεν είναι απλά οι συλλήψεις των λαθρομεταναστών από υποτιθέμενα καλά φυλασσόμενα σύνορα της Χώρας στην περιοχή του Έβρου, αλλά η συχνότητα της αναφοράς στις ανακοινώσεις της αστυνομίας των συλλήψεων των λαθρομεταναστών.

Δυστυχώς μία πολύ συχνή και πυκνή επανάληψη που πλέον κινδυνεύει να γίνει ρουτίνα ή για πολλούς πολίτες πλέον είναι μία καθημερινότητα που καταντάει επικίνδυνη.

Είναι επικίνδυνη και «άνευ ουσίας (;;;)» όπου μια μέρα η Θράκη και η Ελλάδα θα ξυπνήσει και θα αντιληφθεί ότι πλέον στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Έλληνες αλλά θα είναι μισοί μισοί και άντε μετά να αρχίσει το Μαρόκο, το Πακιστάν και η Τουρκία να ζητά ανεξαρτησία περιοχών γιατί οι Έλληνες θα είναι μειονότητα και πριν βιαστεί κανείς να μας χαρακτηρίσει ακραίους και ρατσιστές, ας δει τις γεννήσεις και τους θανάτους στα στατιστικά στοιχεία και απλά ας αναρωτηθεί.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλει;

Α.Π.