Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηγγενέ Ιρφάν

3 ΕΚ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ;;;; ΓΙΑΤΡΟΙ;;;

ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ;;;;

Δεν είναι δυνατόν κύριε Παυλικιάνε, εν έτη 2023 ο κ. Περιφερειάρχης να απαξιώνει να συζητήσει το θέμα του νοσοκομείου που έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και πάει για κλείσιμο . Να μην συγκινείτε όταν στην προεκλογική περίοδο να πηγαίνει πόρτα –  πόρτα με υποσχέσεις και αποτέλεσμα μηδέν. Είναι δυνατόν να μην συζητήσει ένα κύριο και μείζον θέμα για τους πολίτες του; Δηλαδή κάντε με βασιλιά της περιοχής σας και μη ζητάτε τίποτε; Τέτοιον Περιφερειάρχη θέλουμε;  Ή θέλουμε περιφερειάρχη να δίνει σε συγκεκριμένες εφημερίδες συνδρομή και σε συγκεκριμένες να μην δίνει; Όταν είσαι Περιφερειάρχης δεν θα εξαιρείς κανέναν. Θα είσαι ένας για όλους και όλοι για έναν.

Εμείς ότι είναι να συζητηθεί κάποιο θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αφορά το κοινό καλό, σαν μείζονα αντιπολίτευση, πάντοτε ψηφίζουμε την πρόταση της συμπολίτευσης αυτός γιατί απέρριψε το αίτημα μας για συζήτηση αυτού του καυτού θέματος;

Θα ξαναέρθει το θέμα με τις υπογραφές όλης της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα όταν θέσαμε το θέμα στον κ. Χατζηγγενέ για τα πλακάκια του νοσοκομείου της Δράμας μέσα στους «καπνούς» και τους «αφρούς» του του είπε μη βιάζεσαι έρχονται και στο νοσοκομείο της Ξάνθης άλλα 3 εκατομμύρια για τα πλακάκια. Τα πλακάκια μας μάραναν που είναι οι γιατροί; Έπρεπε σαν περιφερειάρχης, να πάρει το αεροπλάνο, να κατέβει στα γραφεία της ΥΠΕ και των υπουργείων και να χτυπήσει γροθιά απαιτώντας γιατρούς. Τα πλακάκια μας μάραναν πήγες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης χορεύουν τα ποντίκια επάνω στα πλακάκια.