Ο. Βουρβουκέλης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ξάνθης:  … κι ας υποσχεθούμε πως ΠΟΤΕ άλλες μάνες δεν θα κλάψουν εξαιτίας των λανθασμένων παραλείψεων

Για τον υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Οδυσσέα Βουρβουκέλη, πατέρα τριών παιδιών, η ημέρα της γυναίκας έχει ιδιαίτερη σημασία και την αποτυπώνει εύγλωττα στην προσωπική του ανάρτηση νοιώθοντας παράλληλα ευγνωμοσύνη για την σύζυγο, την μάνα, την συνοδοιπόρο την συνεργάτιδα την συναγωνίστρια.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Θα την ακούσεις να τη φωνάζουν μάνα ή σύζυγο… Θα την δεις να κάνει εφηβικά λάθη ή να κρύβει το σπασμένο «καλό» βάζο της μαμάς, ως κόρη… Θα ανταποκριθεί σε δευτερόλεπτα με ένα μόνο κάλεσμα, υπηρετώντας τον ιερό θεσμό της φιλίας…

Αλλά στα μάτια των περισσότερων φαντάζει μαχήτρια για όλα εκείνα που κατέκτησε και για όλα εκείνα που δεν έχει κατακτήσει, γιατί τόσο άδικα της τα στερούν.

Χρόνια πολλά σε όλες τις ακούραστες αυτές υπάρξεις, μα σήμερα ας γίνει μια ειδική μνεία σε εκείνες τις γυναίκες, τις κόρες και τις μάνες που είτε έφυγαν είτε έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη, κι ας υποσχεθούμε πως ΠΟΤΕ άλλες μάνες δεν θα κλάψουν εξαιτίας των λανθασμένων παραλείψεων.