΄Η πολύ πεινούσαν οι «Εφιάλτες» ή ο λαθρομετανάστης ήταν «χρυσός»

 

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν πέντε Έλληνες, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη

 

ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Πραγματικά προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι πέντε Έλληνες,  μετέφεραν παράνομα έναν λαθρομετανάστη όπου και συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό κάπου μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης.

 

Σαφώς και δεν γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι πέντε Έλληνες προδότες κατά την ταπεινή μας άποψη, μετέφεραν έναν λαθρομετανάστη, άλλωστε  η θέση μας είναι γνωστή για τους δουλέμπορους και ειδικά για τους Έλληνες.

 

Επίσης το γιατί Έλληνες συμμετέχουν σε ένα έγκλημα κατά της Ελλάδος, είναι ένα θέμα που έχει πολλούς παραμέτρους και σίγουρα έχει να κάνει με τον ρόλο που έπαιξε ο Εφιάλτης και ο κάθε Εφιάλτης στην αιώνια παρουσία των Ελλήνων σε τούτο τον ευλογημένο τόπο.

 

Όμως, πέντε άτομα για να περάσουν έναν λαθρομετανάστη στην ενδοχώρα;

Δεν βγαίνει ο «λογαριασμός».

Αν υποθέσουμε ότι η μεταφορά πάει από 1000 ως 2000 το «κεφάλι» και αν το διαιρέσει κανείς δια 5, δεν αξίζει να ρισκάρει κανείς να βρεθεί στην φυλακή με την κακουργηματική κατηγορία του διακινητή για 400 ευρώ.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι 5 τύποι, σίγουρα δεν μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει Έλληνες ή πραγματικά πεινούσαν και είπαν να κάνουν μια δουλειά στο «ποδάρι» για ένα μεροκάματο,  ή βρήκαν την «χήνα» που γέννησε το χρυσό αυγό.

Εννοούμε ότι ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης που «αγκαζάρισε» 5 πουλημένα τομάρια, θα πρέπει να τα πλήρωσε αδρά και άρα, αυτό ίσως θα πρέπει να είναι τροφή για σκέψη στις υπηρεσίες ασφαλείας της Χώρας και των συνόρων.

 

Τι θέλουμε να πούμε.

Αν ο λαθρομετανάστης πλήρωσε πέντε ανθρώπους για να τον μεταφέρουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και από εκεί στην ενδοχώρα το ποσόν σίγουρα θα ξεπερνά τις 10 με 15.000 ευρώ.

Γιατί λοιπόν να δώσει ένα τέτοιο ποσόν κάποιος λαθρομετανάστης για να βρεθεί  απλά στην «γη της επαγγελίας»;

Μήπως κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από αυτήν την «αθώα» παρανομία;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ