Μαίρη Τσιακίρογλου. Το νέο πρόσωπο κοινής αποδοχής στην Ξάνθη

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σοβαρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων συνυποψηφίων καταγράφεται στο πρόσωπο της υποψηφίου βουλευτού με την Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου.

Τα μηνύματα που καταγράφονται στην ορεινή Ξάνθη, τον κάμπο και τον αστικό ιστό της πόλης, είναι πολύ θετικά και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η μέχρι σήμερα πορεία της υποψηφίου βουλευτού με την Ν.Δ. Μαίρης Τσιακίρογλου, είναι αυτή που οι Ξανθιώτες βάζουν στο ζύγι και βλέπουν την διαφορά.

Μία πορεία που έχει να κάνει με το ακέραιο του χαρακτήρα της, την προσωπική της εργασία στην επιχείρηση της αλλά και την αγωνιώδη και συνεχή εκπροσώπηση των συναδέλφων επαγγελματιών στην ΟΕΒΕ Ξάνθης.

Θετικά μηνύματα έρχονται από όλες τις γωνιές της Ξάνθης, εκείνο όμως που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι η Μαίρη Τσιακίρογλου είναι το αγαπητό άτομο στους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την τελευταία δεκαετία, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά λόγω της ύφεσης και της πανδημίας και αναζητούν το πρόσωπο, στο οποίο τουλάχιστον, θα εμπιστευθούν τις ανησυχίες τους, τους στόχους τους και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο και γνωρίζουν ότι αυτό, μέσω της Μαίρης Τσιακίρογλου, θα φτάσει στα έδρανα της Βουλής.

Όλοι πλέον μιλούν για νέες υποψηφιότητες, που θέλουν να δουλέψουν για τον Νομό της Ξάνθης.

Η Μαίρη Τσιακίρογλου, απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί. Στο χέρι των Ξανθιωτών είναι πλέον να αποδείξουν ότι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν νέοι, δυναμικοί και δημιουργικοί άνθρωποι.