ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Να ξεκινήσουμε από ένα “σκιερό” σημείο της όλης εκδήλωσης.

Στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Έρσης Παρχαρίδου υποψηφίας με το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης τίμησε τον αγώνα της με την παρουσία του ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης παρότι πολιτικός της αντίπαλος.

Στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Μαίρης Τσιακίρογλου οι συνυποψήφιοι της από την ΝΔ δέν έκαναν την εμφάνισή τους για λόγους αβροφροσύνης. Ο αγώνας άλλωστε είναι κοινός για όλους.

Είναι βέβαιο ότι αν κάποιος συνυποψήφιος από την ΝΔ πραγματοποιήσει παρόμοια εκδήλωση η Μαίρη Τσιακίρογλου θα ήταν παρούσα για να ευχηθεί καλό αγώνα στους συνυποψηφίους της.

Αυτό δείχνει μία διαφορά θεώρησης των πραγμάτων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η υποψήφια βουλευτής πατάει σε στέρεες αρχές ξεκινώντας από την οικογένεια και συμπορευόμενη με την ορθοδοξία. Ζήτησε την ευλογία της οικογένειας και της εκκλησίας.

Οι Ξανθιώτες οικογενειάρχες, ήδη σχημάτισαν την εικόνα μιας υποψηφίου που θέτει σε προτεραιότητα την οικογένεια, αυτά που πρέπει να γίνουν για να στηριχθεί και θα το κάνει.

Όχι γιατί αυτό “πρέπει” να το πει σαν πολιτικός, αλλά γιατί το πιστεύει.

Τι λένε οι επαγγελματίες της Ξάνθης που τόσα χρόνια στήριξε η Μαίρη Τσιακίρογλου;

Η ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εύγλωττη.

Οι Nikos Grigoriadis, Sakis Demiris και

4 ακόμη

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε πραγματικά στελέχη της αγοράς και του επιχειρείν και όχι αυτούς που την θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια μόνο για φωτογραφίες!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ

Αυτή η δημόσια δήλωση των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων τα λέει όλα.

Δυστυχώς για όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Ξάνθη, η τελευταία δεκαετία για τους μικρομεσαίους ήταν ένας Γολγοθάς και οι τοπικοί βουλευτές δεν νοιάστηκαν, δεν πόνεσαν, δεν προέβαλαν τα προβλήματα των μικρομεσαίων της Ξάνθης.

Σαφώς και η Μαίρη Τσιακίρογλου αναλαμβάνει βαρύ φορτίο. Όμως, το κουβαλούσε τόσα χρόνια στην πλάτη της εκπροσωπώντας τους στον συνδικαλιστικό τους κλάδο την ΟΕΒΕ.

Δυστυχώς, σε αυτόν τον αγώνα της οι τοπικοί βουλευτές και ξεκινώντας από τον κυβερνητικό βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη δεν την στήριξαν. Εκτιμούμε ότι είναι καιρός, η Μαίρη Τσιακίρογλου να δώσει την αναγκαία στήριξη στους μικρομεσαίους της Ξάνθης μέσα από την Βουλή και αυτό θα γίνει με την στήριξη του κλάδου στις 21 Μαίου.

Κάτι που δείχνει η δημόσια δήλωση των επαγγελματιών

Η δήλωσή της απλή και λιτή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την μαζική σας παρουσία στα εγκαίνια των γραφείων μας.

Η δική σας στάση με γεμίζει με ευθύνη και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια να διεκδικήσω και να πετύχω αυτά που μας αξίζουν.

Πάντα με προτεραιότητα στον άνθρωπο,

Πάντα με στόχο την πραγματική ανάπτυξη  και την πρόοδο του Νομού,

Δυνατά, Ενωτικά και Αποφασιστικά.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Νέα Δημοκρατία

Μαίρη Τσιακίρογλου

Η Δική Σου Φωνή

Τα αυτοδιοικητικά πρόσωπα που πλαισιώνουν τον αγώνα της δεν είναι τυχαία. Οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί γνωρίζουν ποιόν και γιατί την στηρίζουν. Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας καλό αγώνα στον δικό τους αυτοδιοικητικό … αγώνα.

Σαφέστατα και η παρουσία του Αντώνη Πασχάλη στελέχους της ΝΔ και “μάτι” της ΝΔ στην Ξάνθης, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Επίσης θα πρέπει να τονισθεί ότι η παρουσία του πρώην αντιδημάρχου Μ Λομβαρδέα, ενός έντιμου αγωνιστή της ΝΔ, σηματοδοτεί το γεγονός ότι υπάρχει μία σαφέστατη στροφή των στελεχών του κόμματος να στηριχθεί ένας νέος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει την Ξάνθη στη Βουλή.

ΠΑΡΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

ΗΧΗΡΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ

Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι παρόντας στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην δήμαρχος Μ. Στυλιανίδης ενώ ο Μ. Τσέπελης δήμαρχος Ξάνθης και ο δήμαρχος Μύκης καθώς και Θ. Μίχογλου του δήμου Τοπείρου ήταν εκκωφαντικά απόντες παρόλο που εκλέχθηκαν με την σημαία της ΝΔ.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε με ποια ιδιότητα εμφανίσθηκε στην εκδήλωση της υποψηφίου βουλευτού Μαίρης Τσιακίρογλου ο Μ. Φανουράκης με τον Ηλία Ασκαρίδη και υποθέτουμε ότι ήταν εκεί ως εκπρόσωποι του δημάρχου Μ. Τσέπελη, ως φίλοι και υποστηρικτές της Μ. Τσιακίρογλου ή αν βρίσκονταν εκεί κατόπιν εντολής του εσωκομματικού αντιπάλου της υποψηφίου βουλευτού  και φίλο του εν λόγω στελέχους της ΝΔ;;; για να “καταγράψουν” πρόσωπα και πράγματα, προκειμένου να τα μεταφέρουν στον εντολέα τους ο οποίος μάλιστα όπως βλέπουμε στο facebbok είναι απελπιστικά μόνος και “υποχρεώνει” τους χωριανούς στους διάφορους οικισμούς που επισκέπτεται  φωτογραφηθούν μαζί του.

Άλλωστε έλαβαν μία θέση από την αρχή της παρουσίας τους για να έχουν προφανέστατα ανοιχτό το οπτικό πεδίο και έμειναν ακίνητοι σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης στο ίδιο σημείο.

Προφανώς ήρθαν ως φίλοι της υποψηφίου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ