Μαίρη Τσιακίρογλου: Τις θερμότερες ευχές της στους μαθητές και στον πατέρα της

 

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου που όλα δείχνουν ότι θα είναι η δεύτερη βουλευτής του νομού Ξάνθης αν η συμμετοχή των Ξανθιωτών στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου είναι θετική, εύχεται ολόψυχα στους μαθητές της τρίτης Λυκείου που δίνουν τον δικό τους αγώνα στις αίθουσες των σχολείων λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Επίσης ένα άλλο ευχάριστο γεγονός συντρόφεψε αυτές τις ημέρες την υποψήφια βουλευτή Μαίρη Τσιακίρογλου η οποία μέσω  ανάρτησης της στα κοινωνικά δίκτυα, εύχεται στον πατέρα της Σωτήρη που είχε τα γενέθλιά του να τα εκατοστίσει.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Σ. Τσιακίρογλου είναι ο αφανής ήρωας της μεγάλης επιτυχίας της Μαίρης Τσιακίρογλου να σπάσει το φράγμα των 4000 σταυρών στην εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου 2023.

Μία ευτυχής συγκυρία που μετά τον μεγάλο αγώνα και των δύο, ήρθαν να τους χαλαρώσουν τα γενέθλια του πατέρα Σωτήρη, που σε τυχαία συνάντηση που είχαμε μαζί του, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι Ξανθιώτες με τις ψήφους τους θα στείλουν την Μαίρη στο κοινοβούλιο ως δεύτερη βουλευτή μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: Μπαμπάκα μου!!!!Πολύχρονος! Να τα εκατοστίσεις με υγεία και μόνο υγεία!!!!❤️❤️❤️❤️