Είναι μεγάλη μας τιμή να καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας τη Συλβίνα Σάγκοβα-Γρηγοριάδη.
Η Συλβίνα είναι μάχιμη γιατρός από 25ετίας και ασκεί την ειδικότητα της ενδοκρινολογίας – σακχαρώδη διαβήτη στην πόλη μας.
Συλβίνα, σε ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που μας μεταλαμπαδεύεις θετικό πνεύμα, ακλόνητη θέληση και αστείρευτο δυναμισμό. Χρειαζόμαστε τέτοια πρότυπα για μας και τα παιδιά μας, για να πάμε όλοι μαζί την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ»,τη φίλη και συνεργάτιδα Καραχότζα Λειλά.
Η Λειλά μένει μόνιμα στην Ξάνθη είναι 40 χρονών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Έχει σπουδάσει στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ) και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε οικογενειακή επιχείρηση.
Έχει κοινωνικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα και είναι ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους.
Η Λειλά, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα – ως υποψήφια τοπική σύμβουλος – μπαίνοντας για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο.
Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, αφού έχει φρέσκιες ιδέες, όρεξη για δουλειά και θέληση όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο!!
Η παρουσία της μας τιμά, όπως επίσης μας τιμά και η στήριξη όλων των νέων συμπολιτών μας που έχουν πρόθεση να δώσουν μαζί μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ευαισθησία τον αγώνα απέναντι στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Χαίρομαστε ιδιαίτερα που οι νέοι άνθρωποι αυτής της πόλης συντάσσονται και πλαισιώνουν την παράταξή μας και είναι γεμάτοι όρεξη για προσφορά και δουλειά!!
Λειλά, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα και καλή μας επιτυχία!!
Είμαστε εδώ για να επιτύχουμε τον στόχο μας, να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ τον Δήμο Ξάνθης!!!