Με χαρά ανακοινώνουμε άλλη μία υποψήφια του  Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που δυναμώνει μέρα με τη μέρα, την Αργυρώ Γιαπουτζή.
Η Αργυρώ είναι 45 χρονών, νηπιαγωγός και ζει μόνιμα στην Ξάνθη. Είναι μητέρα ενός παιδιού, όντας μονογονεϊκή οικογένεια.
Είναι μία ενεργή και δραστήρια γυναίκα με πολιτικές, κοινωνικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πιο συγκεκριμένα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια εθελοντικά με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης κάνοντας εκπομπές, υπήρξε ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων και συνδικαλιστικών σωματείων και επίσης συμμετείχε και σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της πόλης μας.
Η Αργυρώ ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά πάντα είχε έντονα πολιτικά ενδιαφέροντα, προσπαθώντας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την πόλη και τους συνανθρώπους της.
Με χαρά θα μοιραστούμε μαζί της το όραμά μας για μια Ξάνθη που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει καθημερινά, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε επιτέλους την πόλη μας πιο όμορφη, πιο ζωντανή και πιο λειτουργική.
Μαζί κάνουμε ΠΡΑΞΗ την ΑΛΛΑΓΗ με νέους και ικανούς ανθρώπους.
Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου Αργυρώ, όλοι μαζί Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Mε χαρά ανακοινώνουμε άλλον έναν υποψήφιο του  Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Τον συνδημότη μας Δημήτρη Ξανθόπουλο.
Ο Δημήτρης είναι 41 χρονών, στρατιωτικός, ζει μόνιμα στην Ξάνθη και είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.
Ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά πάντα είχε έντονες κοινωνικές ανησυχίες προσπαθώντας να βοηθήσει εθελοντικά με όποιον τρόπο μπορούσε, την πόλη και τους συνανθρώπους του.
Με χαρά θα μοιραστούμε μαζί του κοινά οράματα για την Ξάνθη προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο ζωντανή και πιο λειτουργική.
Κάνουμε ΠΡΑΞΗ την ΑΛΛΑΓΗ, με νέους και ικανούς ανθρώπους του Δήμου μας.
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την εμπιστοσύνη σου, όλοι μαζί θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με χαρά ανακοινώνουμε άλλον έναν υποψήφιο της Δημοτικής μας παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ», που δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Τον συνδημότη μας Σαμπάν Χατζή.
Ο Σαμπάν είναι 38 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι κάτοικος της Παλιάς Πόλης και εδώ και χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυκατάστημα της πόλης μας.
Το 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης, αλλά από νεαρή ηλικία ενδιαφέρεται για τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών του και ιδιαίτερα της γειτονιάς που διαμένει ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του.
Ο Σαμπάν ένας νέος άνθρωπος της γενιάς του με έντονες κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες.
Με χαρά θα μοιραστούμε μαζί του κοινά οράματα για την Ξάνθη προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο ζωντανή και πιο λειτουργική.
Μαζί κάνουμε ΠΡΑΞΗ την ΑΛΛΑΓΗ με νέους και ικανούς ανθρώπους.
Σε ευχαριστώ πολύ Σαμπάν για την εμπιστοσύνη σου, όλοι μαζί πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμα γνωστού συνδημότη μας, του Δημήτρη Πετρόπουλου.
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είναι Μηχανολόγος και από τα πολύ γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στην Ξάνθη. Έχει περάσει από θέσεις ευθύνης στα εργοστάσια που εργάστηκε (ΣΕΠΕΚ ΑΕ, Μαρία Δ. Μπεζερμελή ΑΕΒΕ, FANCO ΑΕ), όπως επίσης και από το Δήμο Ξάνθης, Την Τεχνική Υπηρεσία, την Δημοτική Αστυνομία, την Πολεοδομία, την Ελεγχόμενη στάθμευση. Είναι γνωστός και από την τηλεόραση, καθώς επίσης και από τις μουσικές του δημιουργίες.
Καλώς μας ήρθες Δημήτρη, όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!