Η Μάνια Τσαΐρογλου είναι μια αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα, γι αυτό ας μου επιτραπεί να την καλωσορίσω στη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο.
Η Μάνια είναι ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε ό,τι κάνει, έχοντας ιδιαίτερες δεξιότητες και κοινωνικές ευαισθησίες!! Εργαζόμενη για χρόνια, αρχικά στο ΤΕΒΕ Ν. Ξάνθης και σήμερα στην Τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ Ξάνθης και παράλληλα με τις οικογενειακές και αυτοδιοικητικές της υποχρεώσεις, κατάφερε να εισαχθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, από όπου θα αποφοιτήσει τον Σεπτέμβριο του 2024.
Η Μάνια είναι μία ενεργή και δραστήρια Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης. Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε και όπως η ίδια δηλώνει συμμετέχει και πάλι στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου όλοι μαζί επιτέλους να δημιουργήσουμε μια Ξάνθη που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει διαρκώς, έχοντας ως επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Η συμμετοχή της στον αγώνα μας μας τιμά ιδιαίτερα, όπως βέβαια και η παρουσία όλων των νέων συμπολιτών μας που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας και είναι γεμάτοι με διάθεση και όρεξη για δουλειά και προσφορά!!
Μάνια, καλό και νικηφόρο αγώνα!!
Καλή μας επιτυχία, όλοι μαζί πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε άλλη  μία υποψήφια του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!!
Την Κατερίνα Ψαθά.
Η Κατερίνα ζει στο Εύμοιρο Ξάνθης, είναι παντρεμένη τρίτεκνη μητέρα και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό  Νοσοκομείο Ξάνθης στην Ορθοπεδική Κλινική. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Διδυμοτείχου. Έχει επίσης εργαστεί στις εξωνοσοκομειακές Ψυχιατρικές Δομές του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Η Κατερίνα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινοτική νοσηλευτική και ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και πολλά χρόνια.
Συμμετέχει ξανά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, διότι όπως η ίδια δηλώνει, επιθυμεί να συμβάλει:
1) Στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στην αισθητική του περιβάλλοντος και στη βελτίωση των συγκοινωνιών.
2) Στην ανάπτυξη δημοτικών δομών νοσηλευτικής φροντίδας για ηλικιωμένους και νέους και
3) Στην παροχή προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων μέσω της σωστής αξιοποίησης των πόρων που υπάρχουν στον δήμο γι’ αυτά.
Αγαπητή Κατερίνα αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου!!!
Όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και πολλή δουλειά θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε άλλον έναν υποψήφιο του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!!
Τον γιατρό Δημήτρη Αδαμίδη.
Ο Δημήτρης, ζει στο Εύμοιρο Ξάνθης είναι παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών.
Είναι Παιδίατρος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ξάνθης από το 2011. Σπούδασε μετά από Πανελλήνιο Διαγωνισμό με κρατική υποτροφία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αριστούχων Ανάβρυτα και εν συνεχεία μετά από Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ιατρική Αθηνών με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Εκπόνησε την διδακτορική διατριβή του στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής το 1993. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο Δημήτρης εργάστηκε ως παιδίατρος επί μία 10ετία στο Κ.Υ.Εχίνου. Σχεδίασε, οργάνωσε και εφάρμοσε μαζί με εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής Νομού Ξάνθης 1995-2005 πραγματοποιώντας 95.000 εμβολιασμούς και 120.000 προληπτικές εξετάσεις παιδιών, ανεβάζοντας το επίπεδο εμβολιασμού από 14% σε 100%. Για το έργο αυτό τιμήθηκε με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Έλαβε επίσης και άλλα 9 επιστημονικά βραβεία για την ερευνητική του δουλειά στον τομέα της παιδικής διατροφής και γαστρεντερολογίας. Εργάστηκε ως παιδίατρος στο Γ.Ν.Διδυμοτείχου 2019-2021 και δίδαξε επίσης στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο Διδυμότειχο 2020-2022. Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού τμήματος του Δικτύου Δράσης για τη Βρεφική Διατροφή (IBFAN) ασχολούμενος με τον Μητρικό Θηλασμό και την Κοινωνική Παιδιατρική.
Ο Δημήτρης Αδαμίδης έχει επίσης πλούσια διοικητική εμπειρία ασκώντας με μεγάλη επιτυχία τα καθήκοντα του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου επί 4ετία (2016-2020). Φέτος, για πρώτη φορά, κατέρχεται ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές έχοντας ως κύριο στόχο να συμβάλλει στην αναμόρφωση της πόλης μας έτσι ώστε να είναι μια πόλη φιλική προς το παιδί και την οικογένεια.
Αγαπητέ Δημήτρη αποτελεί για εμάς τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου!!!
Όλοι μαζί θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε άλλη  μία υποψήφια του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!!
Τη Παναγιώτα Γενιτζέ.
Η  Γιώτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και σήμερα εργάζεται σε δομή υγείας.
Η Γιώτα το 2019 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης και στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί γιατί όπως η ίδια δηλώνει επιθυμεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη και ο Δήμος μας.
Το όνειρό της είναι να γίνει η Ξάνθη μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη που θα προοδεύει και θα εκσυγχρονίζεται διαρκώς!!!
Αγαπητή Γιώτα αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου!!!
Όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και πολλή δουλειά θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή  ανακοινώνουμε άλλον έναν υποψήφιο του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!!
Τον Γιώργο Κεβεντζίδη.
Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κομνηνά Ξάνθης, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Υπηρέτησε 39 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός και Κοινοτικός Υπάλληλος, αρχικά της πρώην Κοινότητας Κομνηνών, στη συνέχεια του πρώην Δήμου Σταυρούπολης και τέλος του Δήμου Ξάνθης όπου διετέλεσε ληξίαρχος.
Ο Γιώργος είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων που απασχολούν σήμερα την ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά και των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυσή τους και για το λόγο αυτόν αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με τα κοινά, ως αιρετός αυτή τη φορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!
Γενικότερα το όνειρό του είναι να γίνει η Ξάνθη μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης ένας τόπος που θα προοδεύει διαρκώς και θα αποτελεί εκτός των άλλων έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!!
Αγαπητέ Γιώργο αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας, σε ευχαριστώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη σου!!!
Όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και πολλή δουλειά θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε άλλη μία υποψήφια του  Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ»,που μέρα με τη μέρα δυναμώνει!! Τη Μαρία Φώτη.
Η Μαρία είναι 43 χρονών, ζει μόνιμα στην Ξάνθη και είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Εργάζεται ως προϊσταμένη νοσηλεύτρια του Καρδιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ακολουθώντας παράλληλα μια εξωστρεφή διαδρομή με σπουδές Νοσηλευτικής στο ΕΚΠΑ και Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ.  Επίσης διεύρυνε την επιστημονική της κατάρτιση με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πρόληψη- Παρέμβαση- Αποκατάσταση του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και στη Βιοηθική της Ιατρικής ΔΠΘ.
Η Μαρία το 2019 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης και γενικότερα είναι μία ενεργή συνδημότισσα συμμετέχοντας στα πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας, ενώ σήμερα είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ξανά διότι επιθυμεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που απασχολούν σήμερα την πόλη και τον Δήμο μας.
Με χαρά θα μοιραστούμε μαζί της το όραμά μας για μια Ξάνθη που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει καθημερινά.
Όλοι μαζί κάνουμε ΠΡΑΞΗ την ΑΛΛΑΓΗ με νέους και ικανούς ανθρώπους.
Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου, όλοι μαζί θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!