Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Ως “υπερασπιστές του Αιγαίου”, παρουσιάζει Τούρκος ειδικός σε κοινωνικά δίκτυο την γνωστή τουρκική πολεμική μοίρα “Κόμπρα” η οποία ευθύνεται για πάρα πολλές εμπλοκές και ατυχήματα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Είναι απορίας άξιο πάντως, που ο Τούρκος ειδικός αναφέρει την θάλασσα ανάμεσα στις δύο χώρες ως Αιγαίο, και όχι ως θάλασσα των νήσων που επιθυμεί η τουρκική πολιτική ηγεσία.

Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτής ειδικά της Μοίρας aggressor στο Αιγαίο έχουν στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας , δείχνοντας ξεκάθαρα τι ακριβώς ετοιμάζουν οι Τούρκοι για να ” επιβάλλουν στην Αθήνα την παράνομη Γαλάζια Πατρίδα”.

Η Άγκυρα υπό τον Ερντογάν δεν θα σταματήσει να επεκτείνεται όπου και όπως μπορεί και θα συνεχίσει να το πράττει αν δεν βρίσκει αντίσταση, αυτό καλό είναι να το γνωρίζουμε.

Ποια είναι η μοίρα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που προκαλεί την ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Η μοίρα αυτή έχει αποκλειστική ευθύνη την ευρύτερη περιοχή του κεντρικού και βόρειους Αιγαίου, με στόχο τόσο τα προκεχωρημένα αεροδρόμια της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και την βάση αεράμυνας στην Σκύρο.

Αυτή η μοίρα σε κάθε πολεμικό σενάριο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, θα διαδραματίσει καίριο ρόλο, ενώ οι πιλότοι της λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση, πλέον σε συνεργασία με το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό  με στόχο τα πολεμικά μας πλοία και αεροδρόμια στα νησιά.

Οι Τούρκοι πιλότοι αυτής της μοίρας θεωρούνται οι πιο “ καυγατζήδες” και είναι αυτοί που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς πολλά εναέρια επεισόδια που κυμαίνονται από σκληρές αερομαχίες έως “ατυχήματα”.

ΠΗΓΗ: ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ