ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, πολλά γίνονται με βάση την αύξηση της εγκληματικότητας και τον κορωνοιό και η αλήθεια είναι ότι τα κρούσματα είναι ανεβασμένα, και τα νοσοκομεία σιγά σιγά γεμίζουν.
Βέβαια αν ζούσαμε σε ένα κανονικό κράτος, ούτε που θα το συζητούσαμε, γιατί κακά τα ψέμματα όταν ο οίκος ανοχής δεν δουλεύει, αλλάζουμε τις πουτ@νες και όχι τις κουρτίνες και σε αυτή την λογική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλαξε τους υπουργούς, μπας και γίνει κάτι γιατί από την μία που ο κάθε γύφτος, Αλβανός και Πακιστανός πιάνει ένα πιστόλι και όποιον πάρει ο χάρος και από την άλλη η ανικανότητα να οργανώσουμε τα νοσοκομεία μας και την πρωτοβάθμια υγεία, το κακό παράγινε.

Βέβαια υπάρχει και ένα μικρό θεματάκι που ο αγαπητός κος Συρίγος, το εκλεκτό παιδί της Ελληνικής βουλής, τις δικές του περίεργες σκέψεις τις έκανε Εθνικό θέμα, κάτι δηλαδή σαν να λέμε πώς ότι πούνε τα Αμεικανάκια σε αυτόν τον τόπο γίνεται, θαρρείς και εμείς ως Έλληνες δεν ψηφίσαμε κυβέρνηση για να αποφασίζει για εμάς, έστω και χωρίς εμάς, αλλά, έλα μου ντε που τα Αμερικανάκια μας δίνουν άλλον αέρα στα Ελληνοτουρκικά, αφού μας θέλουν αδελφωμένους μόνο και μόνο για να κάνουν το δικό τους παιγνίδι στην περιοχή, άσε που έχουν και τον πονοκέφαλο του Ισραήλ που από ότι φαίνεται τα πήρε στο κρανίο και θέλει να να μετατρέψει την Γάζα σε … κρανίου τόπο και όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά είναι και τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου παραδίπλα από την Γάζα και πώς να τα δουλέψει κανένας όταν είναι η Χαμάς θέλει και αυτή μερίδιο και να ένα τουρλουμπούκι, οπότε οι Αμερικάνοι λένε στον Μητσοτάκη και αυτός στον Συρίγο βρείτε τα με την Τουρκία μη γίνει εδώ του … Λιβάνου, αλλά αυτό θα το δούμε σε μία προσεχή κουβέντα γιατί τώρα άλλα πράματα προέχουν.

Με αυτά και με τούτα ο Μητσοτάκης έβαλε τον πιστολέρο τον Χρυσοχοίδη ξανά μανά στο ΠΡΟ. ΠΟ και σε λίγο οι σερίφηδες θα βγούνε στο δρόμο και όλα θα ξαναβρούν την ησυχία τους γιατί κακά τα ψέματα. Όταν φτάνει ο μπαμπάς γύφτος να κάνει βρομοδουλειές με τον 15χρονο γιό του στο Εύλαλο μεριά τι περιμένεις;

Όταν έχει κορωνοιό και αντί να πας στο φαρμακείο, στον οικογενειακό σου γιατρό και το πολύ στο Κέντρο Υγείας και αντί για όλα αυτά να πηγαίνεις απευθείας στα νοσοκομεία και δεν έχεις όχι γιατρό για να γίνεις καλά αλλά ούτε τεστ παπ για να δούνε αν έχει κορωνοιό, ναι, τεστ παπ γιατί γελάτε, αφού ούτε τεστ κορωνουιού έχουν.

Και με αυτό το σκεπτικό, επειδή προνοεί ο Μητσοτάκης, σου λέει, δεν βάζεις εκείνο τον τρελό τον Άδωνη στα νοσοκομεία υπουργό να μην τολμήσει κανένας να πει κουβέντα και νάσου ο Άδωνης Υπουργός στα νοσοκομεία.
Μη γελάτε. Αυτός λόγω καταγωγής ΛΑΟΣ μεριά, μπορεί ακόμη και τον κορωνοιό να διατάξει να κάτσει προσοχή και να μη μπει στα νοσοκομεία.
Με κείνα και με τούτα μας προέκυψε και πάλι Χρυσοχοίδης και Άδωνης Γεωργιάδης πρωταγωνιστές στις ζωές μας