Πρόσκληση 10ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2024  

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου, σας καλεί να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 28η Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 10: 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2024. (Εισήγηση: Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών).

ΘΕΜΑ 20: Συζήτηση του ψηφίσματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριών «Η Γέννα» για την Δημιουργία ΜΕΘ στην ΑΜΘ. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

ΘΕΜΑ 30 : Επιλογή και εγγραφή νηπίου στον παιδικό σταθμό Τοξοτών και διαγραφή νηπίου από τον παιδικό σταθμό Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου.(Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών).                                                                                                                            

ΘΕΜΑ 40: Έγκριση για την  παραχώρηση  δημοτικής  έκτασης με δημοπρασία στην Κοινότητα Εξοχής στο αγρόκτημα Βανιάνου με σκοπό την πολυετή δενδροκαλλιέργεια (ελιές). (Εισήγηση: Προϊστάμενος Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).  

ΘΕΜΑ 50: Σύναψη συμφωνητικού συνεργασίας για τη διαχείριση χρησιμοποιούμενων μαγειρικών ελαίων στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στον Δήμο Τοπείρου. (Εισήγηση: Γενικός Γραμματέας).      

                                                                                                     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ