Πλησιάζει το καλοκαίρι και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη γκαρνταρόμπα σας και διάφορες αγορές για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Εάν σας αρέσει να ντύνεστε κομψά στη καθημερινότητα σας και να έχετε πάντοτε ένα διαχρονικό style υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά outfit και να τραβάτε το κάθε βλέμμα σε κάθε σας έξοδο.

  • Καλοκαιρινά κοστούμιαγυναικεία

Ένα πολύ κομψό piece που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας αυτό το καλοκαίρι είναι ένα κοστούμι. Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε διαφορά κοστούμια γυναικεία σε ζωηρές αποχρώσεις όπως ροζ, κόκκινο, γαλάζιο φυστίκι κτλ. ώστε να κάνετε καθημερινά τις πιο girlie εμφανίσεις. Τα κοστούμια αυτά μπορείτε επίσης να τα φορεσετε και σε πιο επίσημες περιστάσεις δίνοντας βάση φυσικά και στο styling. Με ένα ζευγάρι mules, μερικά statement κοσμήματα και ένα mini τσαντάκι μπορείτε να αναβαθμίσετε το look σας και να πάτε στην έξοδο σας με το πιο elegant συνολάκι.

  • Floral φορέματα

Τα floral φορέματα είναι επίσης μια αγορά που το καλοκαίρι πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια. Είναι άνετο, μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις όπως σε διακοπές ή και πιο απλές βόλτες στη πόλη καθώς είναι αέρινο και θα σας κρατήσει δροσερούς όλη την μέρα. Μπορείτε με μια βόλτα στα καταστήματα να βρείτε διαφορά καθημερινά φορέματα https://enzzo.gr/collections/dresses με διαφορά σχεδιάκια και μοντέρνα design πχ με ανοιχτή πλάτη, κρουαζέ, σκίσιμο στο πόδι κτλ.

  • Μονόχρωμα απλά T-shirt και τοπάκια

Σίγουρα εάν δεν έχετε στη ντουλάπα σας, πρέπει να προσθέσετε μερικά μονόχρωμα μπλουζάκια. Είναι η λύση για κάθε outfit που δεν ξέρετε πως να σετάρετε καθώς ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ταιριάζει πραγματικά με τα πάντα. Μπορείτε να το βάλετε με jeans, φούστες, παντελόνια, μέσα από το πουκάμισο για layering, με σορτσάκι και φυσικά πάνω από το μαγιό στη παραλία.

  • Πέδιλα

Όσον αφορά τα παπούτσια, εάν έπρεπε να κάνετε μόνο μια αγορά καλοκαιρινού παπουτσιού τότε σίγουρα αυτή θα ήταν τα πέδιλα. Είναι το απόλυτο summer shoe που όλες χρειάζονται μιας και εκτός από κομψό και στιλάτο είναι η πιο άνετη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για τις εξόδους σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι και το βράδυ έτσι έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε και all day outfit ενώ παράλληλα δεν θα συναντήσετε ποτέ πρόβλημα με το να τα κάνετε styling μιας και μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητα ρούχα.