Τρελά λεφτά ζητά η Άλκμααρ για Παυλίδη από την Μπενφίκα

Αληθινό είναι το ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Παυλίδη από την Μπενφίκα.

Νέες πληροφορίες από την A Bola κάνουν λόγο πως οι «αετοί» θέλουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης τους με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος γνωρίζει το ενδιαφέρον που έχουν για εκείνον και φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική της μετακόμισής του στην Πορτογαλία.

Παρόλα αυτά τα δεδομένα για να υλοποιηθεί η μεταγραφή είναι περίπλοκα. Η Μπενφίκα για να προχωρήσει στην απόκτησή του θα πρέπει να πουλήσει πρώτα τον έτερο φορ της, Αρτούρ Καμπράλ, ενώ από την άλλη πλευρά η Άλκμααρ θα πρέπει να ικανοποιήσει τα «θέλω» της για να τον παραχωρήσει.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι οι Πορτογάλοι πρόσφεραν περίπου 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο, η πρότασή του απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, με την Άλκμααρ να τον κοστολογεί το λιγότερο με 20 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους και ίσως ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Δεδομένα οι «αετοί» έχουν κι άλλους επιθετικούς στη λίστα τους, θα πρέπει πρώτα να βρουν λύση με τον Καμπράλ που δεν υπολογίζεται, αλλά τα χαρακτηριστικά του Παυλίδη αρέσουν στη διοίκηση του συλλόγου και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.