Ποιος δικαστής έδωσε αναστολή στον φονιά της 11χρονης;

Το ότι η δικαιοσύνη στην χώρα μας χωλαίνει, είναι κοινώς αποδεκτό.

Μόνο το πολιτικό σύστημα και η ηγεσία του δικαστικού Σώματος δεν το αντιλαμβάνεται ενώ ο κάθε νομοταγής πολίτης, νοιώθει στο «πετσί» του, όλη την αυστηρότητα των δικαστών, ακόμη και για μικροπταίσματα ενώ επιτρέπει στους εγκληματίες να κυκλοφορούν στην κοινωνία με αστεία επιχειρήματα όπως αυτό της απαγόρευσης εξόδου  από την Χώρα.

Όμως αυτό είναι άλλο και άλλο είναι να επιτρέπεις σε έναν δολοφόνο να κυκλοφορεί άνετος ανάμεσα στα μελλοντικά του ανήλικα θύματα.

Σίγουρα το γεγονός ότι ο 37χρονος ρομά ενόψει της δίκης τους στο εφετείο με την  κατηγορία του βιασμού το 2020 μιας ανήλικης και τον φόνο, το 2024, ανήλικης, η οποία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες βιάστηκε και για να μην το πει πουθενά την σκότωσε, επιβεβαιώνει το κενά στην δικαιοσύνη, ανεξάρτητα από τις όποιες και όσες έρευνες μετά, αφού γίνει το κακό, διατάσσουν οι προϊστάμενοι του δικαστικού σώματος.

Με λίγα λόγια, είναι ανεπίτρεπτο, με την βούλα της δικαιοσύνης και τον περιορισμό εξόδου από την χώρα και παρουσία του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα η δικαιοσύνη να επιτρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες, ανθρωπόμορφα κτήνη.