Παναγιώτης Σγουρίδης: «Ο χρόνος τρέχει γρήγορα και τα αποτελέσματα θα φανούν αλλά θα … είναι αργά».

Τον κώδωνα του κινδύνου για την Θράκη, κρούει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό ιστότοπό του επισημαίνοντας τους μελλοντικούς κινδύνους, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στην Θράκη που ανέδειξε πρώτο κόμμα σε Ροδόπη και Ξάνθη το ΚΙΕΦ (DEP).

Όλοι πλέον οι κάτοικοι της Θράκης, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, ελπίζουν η Αθήνα να ξυπνήσει από τον λήθαργό της και να τραβήξει το αυτί κάποιον τοπικών πολιτικών κηφήνων, οι οποίοι ανοίγουν «αλισβερίσια» με τους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου για να επωφεληθούν από τους ελεγχόμενους μειονοτικούς ψήφους, μεγαλώνοντας τις πιθανότητες να καθίσουν στους θώκους της εξουσίας.

Ελπίζουμε μόνο, όταν η Αθήνα ξυπνήσει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Π. Σγουρίδης, να μην είναι πολύ αργά.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: Ζαλισμένοι ακόμη από την … γροθιά της αποχής και απασχολημένοι σε σκύλο καυγάδες για το ποιος έχασε λιγότερο αμφιβάλλω αν συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη στην ΘΡΆΚΗ στις ευρωεκλογές 2024 .

Το επαναλαμβάνω και για τους πολίτες ανά την Ελλάδα που δεν το αξιολόγησαν.

Το κόμμα Ισότητας Ειρήνης και φιλίας με αμιγώς μουσουλμάνους υποψηφίους sic εξελέγη πρώτο στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.

Φυσικά δεν προσδοκώ κάτι από  πολιτικές ηγεσίες που την αδυναμία και τον εκφυλισμό τον βαφτίζουν ευρωπαϊκή ανωτερότητα την στιγμή που γειτονική Τουρκία κτίζει από τα σχολεία την Γαλάζια Πατρίδα έχοντας περάσει και λόγω του δημογραφικού σε περιφερειακή δύναμη οι δε βόρειοι γείτονες που πιστεύαμε ότι θα έχουν την ανάγκη μας ….. μας φτύνουν.

Εσείς ενορχηστρωμένα συνεχίστε να αποδημείτε τον πατριωτισμό του Έλληνα αποκαλώντας  ακροδεξιό φασίστα ρατσιστή. Ο χρόνος τρέχει γρήγορα και τα αποτελέσματα θα φανούν αλλά θα … είναι αργά.