Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ Νίκο Παπαθανάση


Ο νέος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος υποδέχτηκε τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη την Δευτέρα 17 Ιουνίου μετά τον μίνι-μετασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο κ. Τοψίδης δήλωσε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ότι « συνάντηση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο είναι πάντα ενδιαφέρουσα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη πολιτική εμπειρία και γνώση.

Τον επισκέφθηκα σήμερα στο Υπουργείο που ανέλαβε την Παρασκευή κατ’ αρχάς για να εκφράσω τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου, αλλά και για να συζητήσουμε σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια μας σε σχέση πάντα με το αντικείμενο του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.

Είναι ένα νευραλγικό Υπουργείο και το μεταναστευτικό ζήτημα έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΠΑΜΘ και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε συνεχώς προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση και βέβαια πάντα με τους διαύλους επικοινωνίας ανοιχτούς».

Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ Νίκο Παπαθανάση, με τον οποίο συζητήθηκαν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του με έμφαση φυσικά στη διασφάλιση της ροής χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια ΑΜΘ, μέσω των σχετικών χρηματοδοτικών εργαλείων.