DAF VASILIADIS TRUCKS, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Το περιοδικό Αγορά … ζω Θράκη συνομίλησε με τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη έναν από τους γιούς του αείμνηστου Λευτέρη, όπου και ανέλαβαν την διοίκηση της επιχείρησης.

Ο Σταύρος Βασιλειάδης που πήρε το τιμόνι της επιχείρησης και ο Αλέξανδρος Βσιλειάδης ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, «μπολιάστηκαν»  από την γνώση, την εμπειρία του πατέρα Λευτέρη, κυρίως όμως, με την αγάπη του για το δημιούργημά του.

Ένα δημιούργημα που πήρε σάρκα και οστά το 1975 και λειτουργεί ανελλιπώς με την δεύτερη γενιά τον Σταύρο και τον Αλέξανδρο ανελλιπώς από τότε.

«Είναι μία βαριά και υπεύθυνη δουλειά, μας λέει ο Αλέξανδρος,  που έχει να κάνει με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές που τρέχουν στην κυριολεξία για το μεροκάματο».

Αυτό σύμφωνα με τον Αλέξανδρο απαιτεί υπευθυνότητα και άρτια οργάνωση της επιχείρησης

Εκτός από τα service, τις επισκευές και την παρακολούθηση τον φορτηγών των επαγγελματιών, η εταιρεία διαθέτει και κινητό συνεργείο όπου οι απαιτήσεις της δουλειάς το θέλουν ετοιμοπόλεμο.

Το «πάζλ» του επαγγελματισμού της VASILIADIS TRUK,  συμπληρώνουν οι διαγνωστικές μονάδες όπου η εταιρεία δαπάνησε τα απαραίτητα κεφάλαια και που μπορούν να υποστηρίξουν τα μέγιστα και τις ανάγκες όλων των αυτοκινήτων όλων των εταιρειών που τα κατασκευάζουν.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι που συμπληρώνει την εικόνα της επιχείρησης, είναι ο εξοπλισμός συντήρησης και επισκευής του αιρκοντίσιον των φορτηγών, όπου ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο απαραίτητο είναι στο φορτηγό και φυσικά στον οδηγό του, όταν διανύει σε λίγο χρόνο χιλιάδες χιλιόμετρα.

Υπάρχει στην αποθήκη της επιχείρησης παρακαταθήκη ανταλλακτικών

Το προσωπικό της εταιρείας  είναι καταρτισμένο και η διεύθυνση δίνει μεγάλη βαρύτητα στην  ασφάλεια και η υγιεινή

 

 

Διαβάζουμε το «βιογραφικό» της συμαντικότερης, στον τομέα της,  ίσως εταιρείας στην Ξάνθη: Η Σταύρος Βασιλειάδης & Σια Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τεχνικά και επισκευαστικό τομέα των φορτηγών αυτοκίνητων.

Ιδρύθηκε στην Ξάνθη το 1978 από τον Ελευθέριο Βασιλειάδη και λειτούργησε αρχικά ως συνεργείο φορτηγών αυτοκίνητων.

Στην συνεχεία διεύρυνε τις δραστηριότητες της προσθέτοντας στις υπηρεσίες της και στην εμπορία ανταλλακτικών.

Το 2004 δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην εταιρία και ο υιός του ιδρυτή Βασιλειάδης Σταύρος

Ασχολήθηκε αποκλειστικά με την ηλεκτρονική διάγνωση οχημάτων καθώς και με την εμπορία περονοφόρων οχημάτων.

Έπειτα από μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης , σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον χώρο και σήμερα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές της Ελλάδας καθώς και με γνωστούς οίκους ανταλλακτικών Μan Mercedes Daf Scania.

Η εταιρία, παρέχει γραμμή κτεο , ηλεκτρονική διάγνωση φορτηγών με σύγχρονα και γνήσια διαγνωστικά και ο εξοπλισμός μας επιτρέπει την επίλυση προβλημάτων πάνω σε ψυκτικά μηχανήματα και την επισκευή κινητήρων.

Η εταιρία ακόμη, ασχολείται με συστήματα πεδήσεως καθώς είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο τζογόμετρο και φρενόμετρο για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων.

Πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρίας του νομού καθώς και οι περισσότεροι δήμοι όπως ο δήμος Ξάνθης , Τοπείρου και Βιστονίδας .

 

Προϊόντα

Υπηρεσίες:

Πλήρης μονάδα εξωτερικού συνεργείου

Σύγχρονα μηχανήματα A/C

Πλήρης διαγνωστική μονάδα όλων των εταιριών

Γνήσια διαγνωστική μονάδα mercedes

Πλήρης μονάδα εξωτερικού συνεργείου

Γνήσια διαγνωστική μονάδα DAF

Ανύψωση

Σύνδεσμοι

DAF VASILIADIS TRUCKS