Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου – Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας


Ποιος είπε ότι η Στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας ή οι ΜΙΤατζίδες δεν εμπλέκονται στην λαθροδιακίνηση; 

Ποιος άραγε τυχοδιώκτης λαθροδιακινής θα τολμούσε να πυροβολήσει την Συνοριοφυλακή της Ελλάδας από το Τουρκικό έδαφος ;

Τελικά η κυβέρνηση συνεχίζει το παραμύθι της καλής γειτονιάς με την Τουρκία.

Αυτά θα πει κάποιος, συμβαίνουν κάθε μέρα, όμως, πυροβολισμό για να σκοτώσουν από την απέναντι πλευρά, δεν είχαμε. Προφανώς η ημέρα κατοχής των 50χρονων  της Κύπρου, ενέπνευσε τον Τούρκο χειριστή του όπλου, για να γιορτάσει τα γενέθλια της ντροπής. 

Άραγε οι Έλληνες Συνοριοφύλακες τι ένστολές έχουν από την πολιτική ηγεσία της Χώρας;.

Με τον πρώτο πυροβολισμό από την απέναντι πλευρά, να κρυφτούν στα λαγούμια τους γιατί διαφορετικά, αν ρίξουν έστω και έναν πυροβολισμό στον αέρα, θα βρούνε “τον μπελά τους”, όπως γίνεται με τους συναδέλφους τους της αστυνομίας που οι κυβερνόντες θέλουν να συλλάβουν τους ληστές, βιαστές και ότι άλλο κακουργηματικό στοιχείο κρατώντας γαρύφαλλα.

Σε διαφορετική περίπτωση βλέπουν της φυλακής τα κάγκελα.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ


Επεισόδιο με τραυματισμό ενός συνοριοφύλακα στο Σουφλί του Έβρου σημειώθηκε στις 18.20 το απόγευμα του Σαββάτου (20/7).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Μάλιστα, τραυματίστηκε ένας συνοριοφύλακας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».