Η Ορφανίδου και ο Λαζάκης τιμούν την Ξάνθη αφού βαδίζουν από την μία επιτυχία στην άλλη με σπουδαίες επιδώσεις  και αυτή τη φορά έκαναν περήφανη την Ξάνθη  στο Ευρωπαϊκό Κ18 έβαλαν την δική τους σφραγίδα. Εύγε.


Με σπουδαίες επιδόσεις στις βαλίτσες τους επιστρέφουν στην Ξάνθη οι δύο αθλητές του Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Κ18, με την ελληνική ομάδα. Πρόκειται για την Στυλιανή Ορφανίδη και τον Κωνσταντίνο Λαζάκη, με τον δεύτερο μάλιστα να πραγματοποιεί ατομικό ρεκόρ.

 

«Δυο παιδιά του Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α, δυο παιδιά της Ξάνθης, κόπιασαν μια ολόκληρη χρονιά ,μαζί με τους προπονητές τους, και έφτασαν σε μια μεγάλη διοργάνωση. Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18. Ο Λαζάκης Κωνσταντίνος με ατομικό ρεκόρ 21.98(-1.1 άνεμος) τερμάτισε στην 4η θέση της σειράς του . Η Ορφανίδη Στυλιανή με χρόνο 25.49(-0.6 άνεμος) τερμάτισε 5η στην σειρά της. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συμμετοχή τους σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση! Επόμενος σταθμός για τους αθλητές μας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στα Τρίκαλα!» τονίζεται σε ενημέρωση στη διαδικτυακή ομάδα του Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α.