Δυστυχώς τα τοίχοι πέφτουν από «μέσα»  – Προδότες «Έλληνες» συνεργάζονται με τους δουλέμπορους

Ακόμη ένας εφιάλτης προστέθηκε με την σύληψη του από την αστυνομία, στον μακρύ κατάλογο των προδοτών της πατρίδας, οι οποίοι, συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους, εχθρούς της Ελλάδος και την ξεπουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί.

Με λίγα λόγια, «Έλληνας» προδότης, συνεργάστηκε με τους δολιοφθορείς της Χώρας που μεταφέρουν λαθρομετανάστες και αλοιώνουν τον πληθυσμό.

Με λίγα λόγια, δεν φτάνει που η υπογεννητικότητα στην Χώρα μας χτύπησε κόκκινο και οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, έλληνες πολίτες, σύγχρονοι εφιάλτες, ενισχύουν αυτό το κακο σενάριο, συνεργαζόμενοι με τους εγκληματίες δουλεμπόρους, με την άτυπη και περίεργα σιωπηρή συναίνεση της πολιτείας που κοιμάτε αδιάφορα, ύπνο βαθύ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας, λύνει κάθε απορία αδιάφορου, «προοδευτικού» πολίτη αυτης της χώρας, που έχει την ατυχία, πολίτες με την ψήφο τους, να συντηρούν ένα αδιάφορο αντεθνικό πολιτικό σύστημα που κάθε μέρα πληγώνει την Ελλάδα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σύλληψη ημεδαπού για πρόκληση και προσφορά τέλεσης εγκλήματος και για  παραβάσεις των μέτρων ασφαλείας oχυρών θέσεων, του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθη την 23-7-2024 το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου ένας ημεδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλησίον του ποταμού Έβρου χωρίς την απαιτούμενη άδεια, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να λειτουργήσει ως προπομπός σε παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το παραπάνω όχημα και ένα πολυεργαλείο που περιείχε μαχαίρι. Την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.